Paradicsomszósz házilag: ahogy az olasz nagymamák csinálják

Ennek a receptnek nincs párja, tésztákhoz vagy pizzákhoz egyaránt remek választást jelent.

null

Elkészítés:

  • A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk, lábasba tesszük, majd forrástól számítva 20-30 percig főzzük. Ha megfőtt, paradicsompasszírozón lepasszírozzuk.
  • Közben egy serpenyőben elkezdjük hevíteni az olívaolajat, rádobjuk a fokhagymát és a vöröshagymát, majd megpirítjuk őket.
  • Hozzáadjuk a paradicsomszószt, sózzuk borsozzuk, hozzáadjuk a cukrot, a bazsalikomot és az oregánót, majd lassú tűzön sűrűre főzzük.
  • Már látványra is lenyűgöző

    A teljes cikket ITT érheti el.

    Kiemelt kép: Mindmegette

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.