időjárás 1°C Virgil 2021. November 27.
logo

találatok a(z) #Gyurcsány-kormányok hashtagre (11)

Bajnai a privatizáció pártján

A volt miniszterelnök a Budapest Airport privatizációját is jó üzletnek tartotta, sőt a Wallistól az eladott reptérhez igazolt át. Korábban a Wallis is érdeklődött a reptér értékesítése iránt.

„Ne fürgyé le!”

Márki-Zaynak az a legfőbb baja, hogy kilencmillió fasisztával nem lehet klímakommunizmust építeni.

Szégyenpadból az EU élmezőnyébe

A számok önmagukért beszélnek: külföldön leírták a magyar baloldal gazdaságpolitikáját. Visszaidézzük azt, amikor Gyurcsány Európa egyik legkevésbé kedvelt politikusává vált.

Erős honvédség, erős ország

„Fejlesztjük a magyar haderőt, megvédjük Magyarország határait!” – írta ki Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára.

Nyugdíjpofon

A nyugdíjprémium mára több lett egyszerű juttatásnál. Szimbólumává vált annak, hogy amíg a baloldal csak elvenni és ígérni tud, addig a konzervatív kormány ad.

Így vérzett el egyhavi nyugdíj

Az Orbán-kormány jövőre eltakarítaná a Gyurcsány–Bajnai-korszak egyik legfájóbb örökségét. Visszaidézzük, hogyan vettek el százmilliárdokat az idősektől azok, akik 2022-ben szeretnék átvenni az ország irányítását.

Gyurcsány 2007-es adóterrorját másolná Karácsony?

Tízezer vagyonvizsgálat, avagy egy tanulságos történet bicskanyitogató hivatali ügymenetről, hatalmi érzéketlenségről és arról, hogy a baloldali kormányzás idején egészen apró dolgokba is beleszólt a nemzetközi tőke.

1/2 oldal