Kiderült, hogy milyen okosórákkal készül jövőre a népszerű válallat

A jövő évre is sok termékkel készül a Samsung: kiszivárgott, hogy milyen tabletekkel és okosórákkal rukkolnak majd elő – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 11. 28. 14:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem túl nagy meglepetésre, de a Samsung 2022-re is sok újdonsággal készül a Galaxy S22 szérián felül. A legutóbbi szivárgások konkrét ütemterveket is tartalmaznak, továbbá több termék létezését is megerősítik. A The Elec szerint a Samsung egyik divíziója 30 partnerrel osztotta meg a jövő évi terveit, végül azonban minden kiszivárgott.

A dokumentumok alapján jön majd a Galaxy Tab S8 táblagép, ennek Lite és pluszos, továbbá Ultra verziója is készül. A prémium modellek gyártása az első és második negyedévben indulhat, a többi változaté később. A legnagyobb mennyiségben az alapmodellt és a Lite verziót gyártják majd.

A belépőkategóriába érkező Galaxy Tab A8 és Tab A7 Lite gyártása az első és a negyedik negyedévben indulhat, nagyságrendekkel több készül azonban ezekből, mint a prémium modellekből.

A viselhető eszközök piacára a harmadik vagy negyedik negyedévben fut majd be a Galaxy Watch 5 széria, míg a második vagy harmadik negyedévben a Galaxy Buds Pro 2 és a Galaxy Buds Live 2 vezeték nélküli fülhallgatók is érkeznek.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.