időjárás 4°C Artúr, Vince 2022. January 22.
logo

Kiderült, hogy milyen okosórákkal készül jövőre a népszerű válallat

Forrás: origo.hu
2021.11.28. 14:02 2021.11.28. 14:23
Kiderült, hogy milyen okosórákkal készül jövőre a népszerű válallat

A jövő évre is sok termékkel készül a Samsung: kiszivárgott, hogy milyen tabletekkel és okosórákkal rukkolnak majd elő – írja az Origó.

Nem túl nagy meglepetésre, de a Samsung 2022-re is sok újdonsággal készül a Galaxy S22 szérián felül. A legutóbbi szivárgások konkrét ütemterveket is tartalmaznak, továbbá több termék létezését is megerősítik. A The Elec szerint a Samsung egyik divíziója 30 partnerrel osztotta meg a jövő évi terveit, végül azonban minden kiszivárgott.

A dokumentumok alapján jön majd a Galaxy Tab S8 táblagép, ennek Lite és pluszos, továbbá Ultra verziója is készül. A prémium modellek gyártása az első és második negyedévben indulhat, a többi változaté később. A legnagyobb mennyiségben az alapmodellt és a Lite verziót gyártják majd.

A belépőkategóriába érkező Galaxy Tab A8 és Tab A7 Lite gyártása az első és a negyedik negyedévben indulhat, nagyságrendekkel több készül azonban ezekből, mint a prémium modellekből.

A viselhető eszközök piacára a harmadik vagy negyedik negyedévben fut majd be a Galaxy Watch 5 széria, míg a második vagy harmadik negyedévben a Galaxy Buds Pro 2 és a Galaxy Buds Live 2 vezeték nélküli fülhallgatók is érkeznek.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)