időjárás 3°C Aranka 2023. február 8.
logo

A kapitalizmus megdöntésére szólították fel az egyetemistákat

Forrás: V4NA nemzetközi hírügynökség
2022.10.23. 13:26 2022.10.23. 19:49
A kapitalizmus megdöntésére szólították fel az egyetemistákat

Az egyetemen szervezett marxista eseményen a kapitalizmus megdöntésére szólították fel a diákokat, és arra utasították őket, hogy toborozzanak kommunistákat.

A Minnesotai Egyetem egyik rendezvényéről számolt be nem rég Kalen D’Almeida riporter, ahol inkognitóban vett részt. Felfedte, hogy a rendezvény messze túlmutatott a hasonlóan gondolkodó emberek egyszerű összejövetelén, és azt állította, hogy a szervezők a társadalom átalakítására szólítottak fel, arra buzdítva a jelenlévőket, hogy toborozzanak kommunistákat és oktassanak másokat a közösségükben – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Szervezetként az a feladatunk, hogy beszervezzük és kiképezzünk újabb rétegeket

– mondta az egyik szervező, kifejtve, hogy a csoport a potenciális marxisták erődítményeinek kihasználására összpontosít országszerte.

A továbbiakban kulcsfontosságúnak nevezte az USA szerepét a kapitalizmus elleni küzdelemben, megjegyezve, hogy ha itt ez a gazdasági forma szétesik, akkor az egész világon összeomlik.

Mint D’Almeida kifejtette, annak ellenére, hogy forradalomra szólították fel résztvevőket, a program előadóinak nem volt konkrét válaszuk arra a kérdésre, hogy a társadalom realitásai mellett hogyan működne pontosan egy tervgazdaság.

A rendezvényen eltöltött idő alatt az újságíró egy transznemű kommunistával beszélgetett, aki azzal kérkedett, hogy gyerekeket és fiatal felnőtteket toboroz, és beavatja őket a marxista ideológiába.

D’Almeida elmagyarázta, hogy szándékosan a fiatalokat célozták meg a szélsőséges ideológia terjesztésével, mivel 

tudják, hogy bárki, aki egy kicsit is előrébb jár az életében, és van élettapasztalata, tudja, hogy a szocializmus, a kommunizmus nem működik, és sehol sem működött.

Az újságíró megjegyezte azt is, hogy az emberek együtt énekelték a marxista himnuszokat. A 2022-es marxista iskola elnevezésű rendezvényt a Szocialista Forradalom nevű szervezet rendezte, és az egyetem pedig egyike volt annak az öt helyszínnek, amelyet kommunista erődnek terveznek. A csoport Minneapolis mellett Phoenixben, Atlantában, New Yorkban és a washingtoni Bellinghamben is szervezett rendezvényeket.

Borítókép: Képernyőkép a videóból

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.