Rettegésben tartják az európaiakat a migránsok + videó

A közösségi oldalakon egyre több olyan felvétel kerül nyilvánosságra, amely bemutatja a tömeges bevándorlás sötét oldalát.

Gábor Márton
2023. 06. 22. 6:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nyugat-Európai országokba tömegével érkezett migránsok rendszeresen megverik, kirabolják és megalázzák az európaiakat, majd pedig gyilkossággal fenyegetik őket, ha ezt jelentik a rendőrségnek. 

Az egyik ilyen eset nemrég történt Svédországban, ahol az egyik tömegközlekedési eszközön fojtogattak és vertek meg egy idősebb svéd férfit. A videón jól látható, hogy miközben a fiatal migránsokból álló banda egyik tagja éppen veri az áldozatát, a társai szurkolnak neki, és arra bíztatják, hogy ölje meg a férfit.  

A svéd országos rendőrfőkapitány, Anders Thornberg a migránsbandák tevékenységével kapcsolatban korábban kijelentette, hogy egy ördögi spirál alakult ki Svédországban. Úgy véli, a gyakran előforduló, súlyos erőszak egyre gyakoribb, és egyre több ember lépi át azt a határt, amikor úgy gondolják, hogy a konfliktusok során jogosan folyamodhatnak halált okozó fegyver használatához.

Azonban nem Svédország az egyetlen európai uniós állam, amelyben a migránsok gyakorlatilag bármit megtehetnek a felelősségre vonás veszélye nélkül. Brüsszelben, az Európai Unió egyik központjában is rendszeresen elszabadul a pokol az utcákon, különösen a város migránsok által lakott környékein. A Twitteren közzétett videóban jól látszik, amint a migráns hátterűekből álló banda tagjai kedvtelésből megvernek két férfit. Az egyikük lincselését még a földre kerülése után sem fejezik be, hanem azonnal elkezdik rugdosni.

Az erőszakos bűncselekmény közül a migránsok egyre több támadást követnek el jellemzően csoportosan, kiskorúak ellen. Nemrég az írországi Galway városban vert össze egy védtelen diákot a négy főből álló migránsbanda, ami után ki is rabolták.

A fiatalok ellen elkövetett erőszak nem új keletű, korábban Svédországban igen népszerűvé vált, hogy a támadások alatt megalázzák az áldozatot. Előbb elrabolják, egy számára ismeretlen helyre viszik, majd pedig megkínozzák, megverik, végül pedig levetkőztetik és kirabolják. Az utóbbi időben azonban ez a megfélemlítési technika átterjedt más nyugati országokra is, többek között Hollandiára, ahol több ilyen esetről készült felvétel is elterjedt a közösségi oldalakon.

Az egyik, május végén közzétett felvételen az látszik, amint egy migránsokból álló banda letérdeltet, megrugdos és megver egy önvédelemre képtelen holland fiút, miközben sértegetik és leköpik az áldozatukat. 

Ehhez hasonló eset történt egy szintén holland származású lánnyal is, akit a saját hazájában aláztak meg bevándorló hátterű személyek. A lányt arra kényszerítette a migránsokból álló banda, hogy térdeljen le, majd többször megütötték, és „rákos prostituáltnak” nevezték. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Mohamed Badra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.