A Rammstein frontembere a berlini koncert végén utalt a zenekart övező szexbotrány vádjára

A budapesti fellépés után a turné következő állomása Berlin volt, itt üzent Till Lindemann.

Magyar Nemzet
Forrás: Tagesspiegel2023. 07. 19. 22:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt szűk egy hétben háromszor lépett színpadra a Rammstein Németországban, az utolsó koncerten pedig a következő mondat hangzott el a frontember, Till Lindemann szájából:  

„Háromszor a városunkban, háromszor Berlinben. Köszönjük, hogy itt voltatok. Mindig gondoljatok arra: a dühös nyelveknek nem hiszünk, az igazságra mindig fény derül”

– adta hírül a Tagesspiegel.

A zenekart főénekese ellen a berlini ügyészségen nyomozás indított, miután sorra jelentek meg olyan hírek, amelyek szexuális visszaélésekről számolnak be. Később a Deutsche Welle arról is beszámolt, hogy a zenekar másik tagját, a billentyűs Christian „Flake” Lorenzt is szexuális visszaélések elkövetésével vádolják.

Till Lindemann látszólag most először véleményezte az őket ért vádakat, egyébként a zenekar tagjai mindent tagadnak.

Borítókép: Till Lindemann egy 2013-as koncerten (Fotó: MTI/EPA/Axel Heimken)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.