Ájultan esett össze a sztár karjaiban rajongója + videó

Több mint félmilliárd megtekintés után olyan történt az énekessel, ami korábban sosem.

2023. 09. 13. 19:10
null
RUSSIA-UKRAINE-CONFLICT-MUSIC Fotó: MAKSIM BLINOV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban írtunk arról az énekesről, akit az orosz–ukrán háború miatt tiltottak ki Kanadából, mivel a harctéren is meglátogatta a katonákat, illetve Putyin elnök társaságában is többször fellépett. Az orosz elnöki eseményeken egyébként ő énekelte, énekli a nemzeti himnuszukat is. 

A minap a Shaman névre hallgató művész a Gazprom Arénában adott koncertet, ahol a koncert csúcspontjaként egyik rajongóját hívta fel a színpadra. A lány végigtáncolta a nótát majd az énekes karjaiba ájult. 

Az orosz énekesnek egyébként YouTube-csatornáján a nézettségi adatok félmilliárd felett járnak. A koncertet követően a művész maga nyugtatta meg a közönséget, hogy a karjaiban elájult fiatal lány már jobban van. Arra is tett utalást, hogy az arénában a telt házas koncert alatt nagyon meleg volt.

Borítókép: Shaman énekes (Fotó: Maksim Blinov)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.