Rod Stewart nagylelkűségi rohamot kapott szilveszterkor, rengeteg pénzt hagyott egy luxushotelben

Javaslatot is tett, hogy mire költsék.

Forrás: Page Six2024. 01. 05. 12:23
Haute Living Celebrates Sir Rod Stewart With The Singapore Tourism Board, Artist Johnathan Schultz At Sushi Roku's Off The Grid at F1 Las Vegas
LAS VEGAS, NEVADA - NOVEMBER 18: (L-R) Lady Penny Lancaster Stewart and Sir Rod Stewart attend Haute Living celebrating Sir Rod Stewart with The Singapore Tourism Board and artist Johnathan Schultz at Sushi Roku's Off The Grid at The Forum Shops at Caesars on November 18, 2023 in Las Vegas, Nevada. Greg Doherty/Getty Images for Haute Living/AFP (Photo by Greg Doherty / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rod Stewart a feleségével, Penny Lancasterrel és a két fiával, Alistairrel és Liammel egy luxushotelben töltötte a szilvesztert Skóciában – adta hírül a Page Six, és bár ez még nem is eget rengetően hatalmas hírértékű ügy, de azt már a személyzet is nagy pislogások közepette fogadta, amit a zenész a hotelban csinált. 

Rod Stewart ugyanis 13 ezer dolláros borravalót adott a személyzetnek, ami nagyjából négy és fél millió forintnak felel meg.

Az incidensről a világsztár azt mondta, volt szerencséje a világ legjobb szállodáiban megszállni, de az itt nyújtott szolgáltatás felülmúlhatatlan, és minden fillért megérdemelnek. „Skót vendégszeretet a javából” – fűzte hozzá.

A világsztár még javaslatot is tett arra, mire költsék el a borravalót. „Azt tanácsoltam a fiúknak és a lányoknak, hogy bölcsen fektessék be a pénzt: tegyék fel az összeset Skócia győzelmére az Európa-bajnokságon” – fűzte hozzá Rod Stewart. 

 

Borítókép: Rod Stewart és a felesége

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.