Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ezek azok az orosz pilóták, akik ellen harcolni fogunk Macron és Manfred Weber miatt

Eddig is nagyon sok videót osztottunk meg az orosz vadászpilóták végtelen rémtetteiről. Folytatjuk a sorozatot.

2024. 05. 11. 6:52
Orosz vadászpilóta
Orosz vadászpilóta Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz légierő Szu–25-ös vadászrepülőgépei megsemmisítettek egy ukrán erődítményt a központi haderőcsoport területén. A csapást nem irányított légi rakétákkal hajtották végre meghatározott koordinátákon – adta hírül az orosz védelmi minisztérium.

Korábban több videót is megosztottunk arról, hogyan ölnek meg egyetlen támadásban több száz vagy akár még több ukrán harcost az orosz pilóták. És bár Zelenszkij azzal hencegett korábban, hogy pár nap alatt több mint tíz orosz vadászt lőttek le, azonban egyetlen esetben sem tudott bemutatni ezek közül videót vagy fotót. Még egy roncsot sem. Amikor valóban lelőttek orosz vadászt, akkor viszont maga az orosz védelmi minisztérium is adott ki róla közleményt és esetleg valamilyen fotót és videót is. 

Néhány videót a régiek közül is bemutatunk újra, ezekkel az orosz pilótákkal néznek majd szembe az európai katonák, akiket kötelező sorozáson Brüsszel Ukrajnába vezényel.

Borítókép: Orosz vadászpilóta (Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.