Ilyen üzenetet sosem olvastunk még Dmitrij Medvegyevtől

Telegram társalapítójának, Pavel Durovnak üzent az orosz politikus, többek közt azt írta „a hazát, akárcsak az időket, nem lehet megválasztani…”

2024. 08. 25. 11:02
Dmitrij Medvegyev volt orosz államfő, Putyin elnök szövetségese, aki jelenleg az ország biztonsági tanácsának elnökhelyettese
Dmitrij Medvegyev volt orosz államfő, Putyin elnök szövetségese, aki jelenleg az ország biztonsági tanácsának elnökhelyettese Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Egyszer, jó ideje, megkérdeztem Durovot, hogy miért nem akar együttműködni a bűnüldöző szervekkel a súlyos bűncselekmények ügyében. »Ez az én elvi álláspontom« – jelentette ki.»Akkor más országokban is komoly problémák lesznek« – mondtam neki”

írta Telegram csatornáján a volt orosz elnök.

„Úgy gondolta, hogy a legnagyobb problémái Oroszországban vannak, ezért elment, majd más országokban kapott állampolgárságot/tartózkodási engedélyt. Briliáns »világpolgár« akart lenni, aki tökéletesen jól él hazája nélkül is”

– folytatta Medevgyev.

„Rosszul kalkulált. Most minden közös ellenségünkhöz képest orosz – és ezért kiszámíthatatlan és veszélyes. Más vérből való. Határozottan nem Musk vagy Zuckerberg (aki egyébként aktívan együttműködik az FBI-jal). Durovnak végre rá kellene jönnie, hogy a hazát, akárcsak az időket, nem lehet megválasztani…”

– zárta gondolatmentét.

Korábban írtunk róla, hogy a Telegram vezetőjét, társalapítóját a francia rendőrség letartóztatta.

Borítókép: Dmitrij Medvegyev volt orosz államfő, Putyin elnök szövetségese, aki jelenleg az ország biztonsági tanácsának elnökhelyettese (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.