Filmnézés a csillagok alatt

A nyáresti programok között sokan szívesen választják a szabadtéri mozizást. A Kultik Terasz idén két helyszínen várja a szabad ég alatt mozizni vágyókat: a Kultik Köki Terasz ma, a Kultik Terasz Corvin Plaza pedig holnap vetíti az első filmet.

Magyar Nemzet
2022. 06. 14. 19:00
null
Forrás: Facebook.com
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két kutyabarát moziban ezúttal is nyugágyakról, babzsákfotelekből vagy rendezői székekből nézhetjük a filmeket a csillagok alatt.

Minden este 21 órakor kezdődnek a vetítések. Már az első héten klasszikusokkal indítanak, láthatjuk A Top Gun és a Top Gun Maverick című filmeket. Idén többek közt a Harry Potter-sorozatot is levetítik.A Kultik Terasz mozijaiban az örök favoritok mellett megnézhetjük a legfrissebb premierfilmeket is. Válogathatunk majd családi, romantikus, vígjáték és persze Oscar-díjas filmekből is.

A Köki Teraszon tematikus hetekkel is készülnek az idén, amelyek közül rögtön a gyerekek hete az első

– hívja fel a figyelmet a Kultik marketingese, Simon Horváth Szilvia. – A gyermekvetítések mellett lesz bábszínház, és természetesen igazi nyári csemegék is.
Emellett pedig a teraszok nyáron a filmfesztiváloknak, közönségtalálkozóknak és zenei különlegességeknek is otthont adnak. Hogy mikor éppen mi zajlik, azt a Kultik Terasz közösségi oldalán tudjuk nyomon követni.
A technikának hála a szabadban is kifogástalan a moziélmény. A teraszokon is éppen olyan technikai megoldások érhetők el, mint a plázák vetítőtermeiben. A Köki Teraszon például helyet kap az első szabadtéri lézer vetítőgép, míg a hangtechnikát valódi Dolby Digital hangrendszer biztosítja. 
A vászon minősége sem marad el a megszokottól, a Kultik Teraszon például egyedülálló airscreent használnak. Ez az órási, felfújható vászon akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, és bár pehelykönnyű, ellenáll a viharos szélnek is.
A különleges szabadtéri moziban a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, hogy ne kelljen őket hessegetnünk a mozizás alatt. A hűvösebb estéken pedig magunkra teríthetjük az ingyenesen biztosított puha, meleg takarókat is.
A szabadtéri mozi üzemeltetője a Kultik mozihálózat, amely az ország tíz pontján klasszikus beltéri formában is várja a filmek szerelmeseit. Ennek köszönhetően professzionális eszközökkel és rutinos szakmai háttérrel garantálják a minőségi szórakozást.

Borítókép: Kultik Terasz Corvin Plaza (Forrás: Facebook.com)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.