Meghalt Renee Walker megformálója, Annie Wersching

Játszott a Harry Bosch, a Vámpírnaplók és a Runaways című sorozatokban, legutóbb a Star Trek: Picardban alakította Borg királynőt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 30. 13:33
Annie Wersching 2009
Fotó: Flickr/Kristin Dos Santos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyvenöt éves korában rákbetegség következtében elhunyt Annie Wersching amerikai színésznő – jelentette az amerikai sajtó. A színésznőnél 2020-ban diagnosztizáltak rákot. Vasárnap reggel halt meg Los Angelesben.

Wersching legismertebb alakítása Renee Walker FBI-ügynök szerepe volt a 24 című sorozat hetedik és nyolcadik évadában,

 valamint ő adta a Tess nevű karakter hangját a The Last of Us nevű videójátékban.

Annie Wersching első szerepe a Star Trek: Enterprise sorozatban volt. Később játszott a Harry Bosch, a Vámpírnaplók, valamint a Runaways című sorozatokban, és legutóbb a Star Trek: Picardban alakította Borg királynőt.

A világ ma vesztett a fényéből. Annie Wersching az egyik legnagyobb színész, akivel volt szerencsém dolgozni, egyúttal a barátom volt. Megszakad a szívem a fiatal családjáért. Emlékezzünk arra a csodálatos személyiségre, aki volt

– búcsúzott partnerétől a 24 főszereplője, Kiefer Sutherland. A sorozat egyik alkotója, Jon Cassar ugyancsak megemlékezett a színésznőről, akit „csodaszép lélekként, barátként, hihetetlen tehetségként, a legjobb anyaként és feleségként” jellemzett.

Borítókép: Annie Wersching 2009-ben (Fotó: Flickr/Kristin Dos Santos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.