Besenczi Árpád hétéves kisfia is szemtanúja volt a szörnyű színházi balesetnek

Péntek este félbeszakadt az előadás a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban, miután színpadi balesetet szenvedett Besenczi Árpád színművész. A Baktert alakító színészt még akkor éjszaka megműtötték a helyi Szent Rafael Kórházban, de nem sikerült visszavarrni a leszakadt, eléggé megroncsolódott ujjdarabját. A szerencsétlenséget egy kiálló csavar okozta, amelyben elakadt a művész keze. Az esettel kapcsolatban a Blikknek Besenczi Árpád felesége, Nagy Kornélia nyilatkozott.

Forrás: Blikk2023. 11. 21. 6:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

− Szombaton nagy fájdalmai voltak, valószínűleg elmúlt az adrenalin hatása. Ezt leszámítva jól viseli a történteket, bár most még sok mindenben segítségre szorul, tegnap például én vágtam össze az ételét neki– mesélte a Blikknek Nagy Kornélia, aki elárulta, talán őt viselte meg leginkább a baleset.

Besenczi Árpád párja, az Echo TV egykori munkatársa kiemelte, hogy hétéves kisfiuk is játszik a darabban, ő a padlásról végignézte, amint az édesapja kezéből ömlik a vér és összeesik a fájdalomtól. − Nagyon okos kisfiú, hatalmas lélekjelenléte volt, nem omlott össze, bár látta, hogy nagy a baj.

 Engem a férjem hívott, miközben úton voltam a másik három gyerekkel, és nagyon megijedtem, mert azt hittem, a fiammal van baj. 

Hiszen ha a férjem hív, vele nem lehet gond... Mondta, hogy félbeszakadt az előadás, de ne aggódjak, majd elmondta, mi történt, én pedig sokkot kaptam. A férjem gyűrűje teljesen eldeformálódott, ki sem vettük azóta a csomagolásból, amibe beletették. Az én gyűrűm is akadt már bele úgy tárgyakba, hogy fájt, és most a lányoknak is mondtam, nem szeretnék egyelőre semmilyen ékszert meglátni rajtuk, nehogy valami baleset érje őket – borzongott Nagy Kornélia.

A cikket teljes terjedelmében ITT találja.

Borítókép: Besenczi Árpád balesetét egy kiálló csavar okozta (Forrás: Hevesi Sándor Színház)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.