Jared Leto felmászott az Empire State Building tetejére, majd bejelentette, hogy Budapestre jön

A saját generációjának egyik legnépszerűbb együttese, a Thirty Seconds To Mars számtalan alkalommal járt már Magyarországon, nagyszabású koncertet adva a Sziget és a VOLT Fesztivál fő fellépőjeként, de megtöltötte korábban a Budapest Parkot is. Jövőre több mint öt év szünet után ismét útnak indul Jared Leto együttese, a monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világ körüli turné állomásai közül pedig hazánkat sem hagyták ki, ezúttal a főváros legnagyobb zárt koncerthelyszínén, az MVM Dome-ban láthatjuk őket május 16-án.

Forrás: Live Nation2023. 11. 09. 21:06
null
Jared Leto Climbing the Empire State Building Fotó: Renan Ozturk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jared Leto, a banda frontembere történelmi bravúrt hajtott végre, ő az első, aki meg tudta mászni az Empire State Buildinget.

Jared Leto egy Las Vegas-i fesztiválon (Forrás: Facebook)

Gyerekkora óta mindig lenyűgözte ez az elképesztő építmény. Ahogy megfogalmazta: 

Ez az épület a bizonyítéka mindazon dolgoknak a világban, amelyek megvalósíthatók, ha akarjuk, és nagyrészt ez volt az inspiráció a legújabb albumunk, az It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day mögött is. Lelkes hegymászóként, az Empire State Building és egy világ körüli turné is ugyanazt az érzést hordozza magában, hogy bármi lehetséges, ha megpróbáljuk.

A turné Latin-Amerikában indul olyan fesztivá fellépésekkel, mint a Lollapalooza Chilében, Argentinában és Brazíliában, vagy a Estéreo Picnic Kolumbiában és a Tecate Pa’l Norte fesztivál Mexikóban. Majd a banda átteszi székhelyét Európába, ahol összesen huszonnyolc koncertet adnak majd, ezután a show Észak-Amerikában folytatja útját, ahol a huszonnégy legnagyobb arénában lesz látható, végül a körút Ausztráliában és Új-Zélandon zárul négy arénakoncerttel.

A Jared és Shannon Leto testvérpárból álló, többszörös platinalemezes Thirty Seconds To Mars óriási sikerrel tért vissza a szeptember 15-én megjelent, It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day című hatodik stúdióalbumával. 

A lemez egy új korszakot hirdet a banda számára, amely nemcsak az emberek rossz élményeit boncolgatja, de megmutatja a reményt is, emlékeztetőként, hogy még a lehetetlennek tűnő akadályok ellenére is találhatunk szépséget a világban.

Az első kislemez, a Stuck rögtön első helyen nyitott az amerikai Alternatív rádiós listán, és top 10-be került Olaszországban is, ami a zenekar pályafutásának legjobb nyitó slágerlista-eredménye. A német játszási listákon folyamatosan az első három hely egyikén tanyázó új dal, a Seasons – amely egyben a turné névadója is – azt veti fel, hogy el tudjuk-e fogadni a változást, ahogy az élet számos időszakán kell áthaladnunk.

A Thirty Seconds To Mars eddigi legnagyobb önálló koncertjét 2024. május 16-án láthatjuk az MVM Dome-ban.

Borítókép: Jared Leto az Empire State Building tetején (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.