Sylvester Stallone és Jason Statham újra együtt dolgozik

Sylvester Stallone egy igazi élő legenda, akinek olyan mozihősöket köszönhetünk, mint Rocky Balboa vagy John Rambo. A világsztár már 77 éves, de nem lassít: mozifilmeket készít, tévésorozatot forgat, ráadásul még egy családi reality show-ra is van ideje.

Forrás: Metropol.hu2024. 01. 28. 16:00
Sylvester Stallone amerikai színész-rendezõ
Cannes, 2019. május 24. Sylvester Stallone amerikai színész-rendezõ a fesztivál Rendez-vous nevû eseménysorozatának és a Rambo V alkotóinak fotózásán a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 24-én. MTI/EPA/Ian Langsdon Fotó: Ian Langsdon Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azzal valószínűleg sokan tisztában vannak, hogy Sylvester Stallone nemcsak színész, hanem egyebek között íróként, rendezőként és producerként is dolgozik. Most örülhetnek a rajongók, ugyanis az akciósztár a közösségi oldalán egy igazán izgalmas projektet jelentett be.

Sylvester Stallone és Jason Statham újra együtt dolgozik
Sylvester Stallone és Jason Statham újra együtt dolgozik. Forrás: Miramax Films

Jön a Levon’s Trade című film, aminek Sylvester Stallone írta a forgatókönyvét, a főszereplő pedig nem más lesz, mint Jason Statham

Sőt a rendező is megvan David Ayer személyében, akinek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint például A harag, a Suicide Squad – Öngyilkos osztag, a Kiképzés vagy Az utolsó műszak.

A Stallone által adaptált és Ayer által átdolgozott forgatókönyv Chuck Dixon regényén alapul.

A cselekmény középpontjában Levon Cade (Statham), egy korábbi titkos ügynök áll, akit visszahúz a régi élete, miközben megpróbál jó apa lenni. A forgatás tavasszal kezdődik Londonban.

Ez jó lesz, egy izgalmas új karakter kezdete!

– írta a poszthoz Sylvester Stallone.

Az Amazon MGM Studios pedig már meg is szerezte a film amerikai mozis és nemzetközi streaming jogait.

 

Borítókép: Sylvester Stallone 77 évesen sem pihen (Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.