időjárás 15°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Művészetek Völgye – összművészeti fesztivál

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja több mint kétezer programmal és negyven helyszínnel várja a látogatókat három településen, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden július 22. és 31. között. Régi-új helyszínekkel, fesztiválkedvencekkel, színházi bemutatóval, irodalommal, újcirkusszal, sőt operával is találkozhatnak idén a Művészetek Völgyében.

Művészetek Völgye – összművészeti fesztivál

Művészetek Völgye
https://www.muveszetekvolgye.hu/ Jegyrendelés

A 31. Művészetek Völgyében a Panoráma Színpadon fellép a 30Y, az Anna and The Barbies, az Aurevoir, a Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, a Bohemian Betyars, a Budapest Bár, a Carson Coma, a Csík zenekar, Dés László, az Elefánt, az Esti Kornél, a hiperkarma, a Margaret Island, a 30 éves Parno Graszt, a Ricsárdgír, a Szabó Balázs Bandája és a Vad Fruttik is. 

A Kőbánya Udvara igazi rocklegendák és fiatal tehetségek otthona lesz a tíz nap alatt. A Kőbányai Zenei Stúdió növendékeinek megálmodott színpadon a zene kapja a főszerepet, de a Petőfi Kulturális Ügynökséggel való együttműködésüknek köszönhetően irodalmi programból sem lesz hiány a helyszínen. 

A PIM Pilvax-Brunch minden nap 13 óráig gyerekprogramokkal, workshopokkal, irodalmi beszélgetéssel egybekötött reggelizésre várja a családokat, de itt kap helyet a legkisebbeknek szóló Babakocsma és a Hallgatózó.na is. 

Új helyszínen, Kapolcson köszönhetjük a Petőfi Udvart, amely a Petőfi Kulturális Ügynökség és Petőfi Irodalmi Múzeum közös helyszíne, könnyűzenei koncertekkel, kortárs és klasszikus irodalmi programokkal, gyerekprogramokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel várja a látogatókat.

A Művészetek Völgyében a könnyűzene mellett mindig helye volt több zenei műfajnak is, így a komolyzene és az opera sem maradnak ki a sorból. A vigántpetendi Cirque du Tókertnél a különféle újcirkuszi és táncprodukciók mellett az operarajongók is megtalálhatják számításaikat. Az Operaház ugyanis Kodály remekművével, a Háry Jánossal érkezik a fesztiválra.

A részletes programkínálatért érdemes a Művészetek Völgye oldalt böngészni vagy letölteni a fesztivál saját applikációját, ahol a fesztiválozók kedvenc programjaikat is bejelölhetik.

Jegyvásárlás: ITT