Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Visszatér a Backstreet Boys: Budapesten lép fel a legsikeresebb fiúbanda sztárja

Világ körüli turnéjának állomásaként ejti útba a magyar fővárost Nick Carter. Augusztus 1-én a Vasúttörténeti Parkban sorjáznak majd a Backstreet Boys legismertebb slágerei.

2024. 06. 28. 14:00
Backstreet Boys
A Backstreet Boys. Fotó: AFP/ANP/Guido Benschop
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Százharmincmillió példányt meghaladó lemezeladásával, rekordokat döntő turnéival, toplistás slágerek hosszú sorával, a kilencvenes évek elején formálódott énekes csapat minden idők legsikeresebb és legkeresettebb fiúbandájaként írta be nevét poptörténelembe. A Backstreet Boys 1999-ben az egyik legnagyobb, hatvanmillió dolláros lemezszerződést írta alá, kaptak öt Grammy-jelölést, valamint számos díjat, köztük van Billboard Awards, MTV Video Music Awards, American Music Awards, RIAA Awards, People’s Choice Awards és egy tiszteletbeli csillag az ikonikus Hollywood Walkon.

Backstreet Boys
Nick Carter, a Backstreet Boys frontembere Budapestre jön. Fotó: AFP/Pablo Porciuncula

Nick Carter mindössze 12 éves volt, amikor az ikonikus fiúbanda tagja lett, a Backstreet Boys legfiatalabb énekeseként.

A csapat számos világ körüli turnén vett részt, telt házas koncertek jelzik a fiúk útját szerte a világban. Carter azonban szólóban is komoly sikereket tudhat magáénak. 2002-ben Now or Never című debütáló albumával indította szólókarrierjét, ami rögtön előkelő helyet kapott a Billboard 200 listán és arany minősítést az Egyesült Államokban, Japánban és Kanadában is. Azóta Carter további két szólóalbumot adott ki: az I’m Taking Offot 2012-ben és az All Americant 2016-ban. 2023-as kislemeze, a Hurts to Love You több országban került fel különböző slágerlistákra, az Egyesült Államokban és Kanadában is az élre került.

2023-ban Carter a Backstreet Boysszal turnézott, de hét év után szólóban is turnéra indult. A Who I Am Tour októberben kezdődött az Egyesült Államokban, ezt követte három új szóló kislemez: a Superman, a Made For Us és a Never Break My Heart (Not Again). A Who I Am turné 2024-ben folytatódik, Ázsia, Kanada, USA és Európa országaiban, így a hazai rajongók nagy örömére Magyarországon is: augusztus 1-én Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban. A jegyértékesítés 28-án 10 órától indul a www.nickcarter.hu oldalon.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.