A békéért énekeltek közösen a magyar hírességek + videó

Egy népszerű slágerrel kampányolnak a béke mellett az ismert hazai médiaszemélyiségek.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Mandiner2023. 02. 21. 21:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy a Magyar Nemzet is megírta, az orosz–ukrán háború felfoghatatlanul sok emberáldozatot követel. Folyamatosan nő a halottak száma, újabb és újabb tömegsírokról kerülnek elő felvételek. Pénteken lesz egy éve, hogy kitört az ukrajnai háború, ráadásul a nyugati fegyverszállítmányok leginkább a háború elhúzódásához vezetnek.

Magyarország továbbra is a béke mellett áll, amelyet most a magyar hírességek is megerősítettek.

Ábrahám Róbert egy pártpolitikától mentes, a békéért kiálló tüntetést szervez az orosz-ukrán háború egy éves kitörése alkalmából. A műsorvezető-influenszer ennek apropóján kérte fel a hazai hírességeket, hogy énekeljék el közösen Michael Jackson és Lionel Richie közös számát – írja a Mandiner.

Michael Jackson és Lionel Richie közös slágere, a We Are The World mindig akkor csendült fel, amikor a dolgok nagyon rossz irányba mentek ezen a Földön. Úgy éreztem, hogy sajnos ennek most aktualitása van

– emelte ki a videóban Ábrahám Róbert, aki hozzátette, hogy a produkció nem politikai állásfoglalás. Véleménye szerint emlékeznünk kell arra, hogy mindannyian emberek vagyunk, ezért nem szokhatunk hozzá a háború tényéhez és nem válhatunk közömbössé a háború szörnyűségeivel szemben.

A műsorvezető hétfőn töltötte fel YouTube-csatornájára az elkészült alkotást, amelyen többek között Király Linda, Curtis, Bebe, Hadas Alfréd, Bedy, Pély Barna, Szőcs Reni, Pribelszki Norbert és Julian is énekel.

Borítókép: Képernyőfelvétel a videóból (Forrás: YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.