időjárás 4°C Aranka 2023. február 8.
logo

Az RTL Klub sármőr híradósa felköpött és aláállt

Csépányi Balázs
2022.03.29. 16:15 2022.03.30. 00:44
Az RTL Klub sármőr híradósa felköpött és aláállt

Szellő úr meghökkentő esete.

Médiafronton is dübörög a kampány. Hétfőn jelentetett meg egy videót a TV2, amelyben szavazásra és közös kiállásra buzdít a béke mellett, nem rejtve véka alá azt sem, hogy a sztárjai, akik megszólaltak a kisfilmben, a kormányoldalt fogják támogatni szavazatukkal a vasárnapi választáson. Marsi Anikótól Istenes Lászlóig, Szebeni Istvántól Gönczi Gáborig mind hitet tettek Orbán Viktor politikája mellett, és ezt büszkén merték vállalni. Ez bizony kiverte a biztosítékot a nyíltan a baloldali ellenzékkel szimpatizáló konkurens televíziónál. Az RTL Híradó hétfő esti adásában Szellő István és Erős Antónia nem hagyta szó nélkül a TV2 videóját. Viccelődve, egymással incselkedve elmondták, hogy van egy videósorozatuk nekik is, amelyben választásra buzdítanak, ekkor Erős odaszólt műsorvezető társának, hogy ki ne mondja, kire szavazzanak az emberek. Mire a mindig csillogószemű Szellő István teátrálisan a következőt mondta:
„Újságíró vagyok, nem propagandista.”

Még jó, hogy nem szakadt le a plafon a stúdióban! Egy hosszú évek óta módszeresen, kizárólag a kormány és személyesen Orbán Viktor lejáratásával foglakozó híradó műsorvezetője ezt bírta mondani. Ez valami egészen elképesztő arcátlanság. Ezeknek az embereknek a baloldalon tényleg nagyon vastag bőr van az arcukon, és teljesen hülyének nézik a saját nézőiket is. 

Ne felejtsük el, hogy a médiában lehullott már egy-két álarc bizonyos emberek képéről. Elég, ha csak Kálmán Olgára, Simon Andrásra vagy pedig Péterfi Juditra gondolunk. Ők ugyanígy kikérték maguknak, hogy ők újságírók, és nem propagandisták, aztán mégis a baloldal szerves részévé váltak. 

Szellő István ezúttal nagyon messzire ment, és nagyon csúnyán leégette magát, pestiesen szólva felköpött és aláállt. Annyi azonban bizonyos, hogy tárt karokkal fogják őt fogadni bármelyik baloldali formációban, mert ott igen nagy szükség mutatkozik az ilyen független és objektív, nagybetűs újságírókra. 

Bravó, István, vitathatatlanul felértél a csúcsra!

Borítókép: Szellő István és Erős Antónia az RTL Klub híradójában, képernyőfotó (Forrás: RTL Klub Híradó, képernyőfotó)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.