időjárás 3°C Taksony 2022. november 29.
logo

Ők énekelték, hogy a hatalom a népé

Szikszai Péter (MWH)
2022.04.06. 11:35 2022.04.07. 18:17
Ők énekelték, hogy a hatalom a népé

És ők énekelték, hogy a hatalom a népé, akik most koszos körmű, büdös szájú, misére járó falusiakról beszélnek. Ők szónokoltak arról, hogy kormányváltó hangulat van, mert Orbán a megnyomorítja a népet, hogy a fiatalok külföldre menekülnek. Persze előtte trágyával etetett gombához hasonlították a Fidesz-szavazókat, miniszterelnök-jelöltjük aberráltnak, agymosottnak, ostobának, már délelőtt részeg-nek nevezte a vidékieket. A vidékizés az ő kommunikációjuk, az ő ellenségük a falusi ember, akit néhányuk csak most látott először. 

A hatalom a népé”, énekelték, de fogalmuk sincs a népről, az országjáráson némelyikük csak Pécelig jutott. És most csodálkoznak, hogy hatvan-hetven százalékkal nyert a fideszes jelölt, és nem értik, hogy mi van. Cikizték a csirke-farhát hatósági árát, a békemenet résztvevőit buszoztatott csürhének láttatták, közben meg arról daloltak szivárványos pólóban, hogy számít a szavad

Most arról posztolnak, hogy a bugrisoknak nem kellene szavazati jogot adni. Azzal fenyegetőznek, hogy elhagyják az országot, persze ösztöndíjjal, barátaik által kijárt egyetemi állásokba, nem csak úgy a semmibe.

A hatalom a népé. Csak ezt ők nehezen viselik.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.