idezojelek

Ők énekelték, hogy a hatalom a népé

A baloldaliaknak fogalmuk sincs a népről, és most sem értik, hogy mi van.

Cikk kép: undefined
Fotó: Havran Zoltán

És ők énekelték, hogy a hatalom a népé, akik most koszos körmű, büdös szájú, misére járó falusiakról beszélnek. Ők szónokoltak arról, hogy kormányváltó hangulat van, mert Orbán a megnyomorítja a népet, hogy a fiatalok külföldre menekülnek. Persze előtte trágyával etetett gombához hasonlították a Fidesz-szavazókat, miniszterelnök-jelöltjük aberráltnak, agymosottnak, ostobának, már délelőtt részeg-nek nevezte a vidékieket. A vidékizés az ő kommunikációjuk, az ő ellenségük a falusi ember, akit néhányuk csak most látott először. 

A hatalom a népé”, énekelték, de fogalmuk sincs a népről, az országjáráson némelyikük csak Pécelig jutott. És most csodálkoznak, hogy hatvan-hetven százalékkal nyert a fideszes jelölt, és nem értik, hogy mi van. Cikizték a csirke-farhát hatósági árát, a békemenet résztvevőit buszoztatott csürhének láttatták, közben meg arról daloltak szivárványos pólóban, hogy számít a szavad

Most arról posztolnak, hogy a bugrisoknak nem kellene szavazati jogot adni. Azzal fenyegetőznek, hogy elhagyják az országot, persze ösztöndíjjal, barátaik által kijárt egyetemi állásokba, nem csak úgy a semmibe.

A hatalom a népé. Csak ezt ők nehezen viselik.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.