idezojelek

A toleranciabajnok Lakatos Márk nőgyalázó posztja felrobbantotta a világhálót

Nekik mindent szabad?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A hírhedt baloldali stílusszakértő-celeb, aki egyébként civilben nagyszájú  libsi megmondóember, ezúttal nagyon messzire ment. Beleszállt ő már sok mindenkibe a miniszterelnöktől kezdve, Novák Katalinon át egészen Tóth Gabiig. Most Dúró Dóra következett a sorban, akinek az öltözködését feltehetően a liberális tolerancia, tisztelet és elfogadás jegyében alpári stílusban fitymálta le, azon tűnődve, hogy mi irritálja őt a Mi hazánk politikusában:

„ […] Most már nem is az a kétfilléres Gubacsi úti stílusa, amivel ezeket a száz százalék „proliészterből" nyomtatott kis tapadós otthonkákat viseli a Parlamentben. Rájöttem, hogy felőlem azt vesz fel, amit akar. Kinézete alapján egyáltalán nem kívánom őt megítélni. […] "

Ezt mondta a vérlázító, de meglehetősen felkapott TikTok-videójában a divatguru. De ezzel szemben az ellenkezője történt, hiszen Lakatos pont a külseje alapján ítélte meg Dúró Dórát. Úgy látszik a liberális oldalon minden belefér. Meg lehet alázni, ki lehet csúfolni, ki lehet gúnyolni és nevetség tárgyává lehet tenni egy nőt, pusztán azért, mert másként gondolkodik.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hol vannak ilyenkor a híres jogvédő szervezetek? 

Vagy már ott tartunk, hogy ha valaki baloldali, liberális és ráadásul vállaltan homoszexuális, akkor neki mindent szabad?

Eddig és ne tovább!

Borítókép: Lakatos Márk (Forrás: YouTube/ZSHOW time)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.