idezojelek

Konok Péter vérgőzös támadása Szikora Róbert ellen

Szégyen ez az ember.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Abban a pillanatban, amikor megjelent a Mandiner Szikora Róberttel készült születésnapi interjúja, azonnal lehetett tudni, hogy kiveri majd a biztosítékot a baloldalon. Nem is kellett sokat várni, Konok Péter vérgőzös támadást indított az R-GO frontembere ellen. Olvassák el ezeket a szavakat, érdemes. Tökéletesen megmutatja, hogy milyen emberek is ezek a túloldalon: 

„Majd átsiklottam felette, hogy Szikora Róbert is hetvenéves lett. Zeneesztétikai, hovatovább zenefilozófiai munkássága jelentős. Nélküle sokkal nehezebb lenne definiálni, hogy mit értünk az alatt: hú b...zmeg, ez de páratlanul szar!”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő!

Idézzük fel, hogy mi volt az az ominózus gondolat Szikorától, amivel ennyire a tyúkszemére lépett a szélsőbaloldali Konoknak. Gyanítjuk, hogy az alábbi: 

„A mai világpolitikai helyzetet nézve persze sokszor eszembe jut, nagy szerencse, hogy Orbán Viktornak hívják a magyar miniszterelnököt. Amióta Orbán Viktor van, jó irányba megy a hon szekere. És bár sokan azt akarják bemesélni, hogy a magyar ember nem tudja, mit csinál, de rossz hírem van számukra. A magyar ember nem bolond, ezért van kétharmad ennyi ideje.”

Annyi történt, hogy a zenész nem hazudtolta meg önmagát, zseniálisan, a tőle megszokott eleganciával adott mattot a baloldali ellenzéknek.  Ezt Konok Péter a szívére vette, és bosszútól vezérelve pitiáner módon leszólta Szikora Róbert művészetét. Az énekes örülhet, hogy ennyivel megúszta, ugyanis a vállaltan szélsőbaloldali történész, aki rendszeres szereplője az ATV Öt és a Magyar Hang online műsorának is, korábban a miniszterelnök halálát kívánta. De azt is mondta, hogy őt roppant mód zavarja a tüntetések békés jellege, és elszomorítja a radikalizmus, a Molotov-koktélok és a vér hiánya.

Nincs új a nap alatt, a Lenin-fiúk követői még mindig köztünk élnek, és folyamatosan mérgezik a közéletet.

Borítókép: Konok Péter (Forrás: YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.