Betörtek az otthonába és megverték a Manchester City védőjét + fotó

Megverték és kirabolták otthonában João Cancelót, az angol élvonalban szereplő Manchester City portugál labdarúgóját.

Forrás: MTI2021. 12. 31. 11:47
Portugal training
epa09253678 Portugal's Joao Cancelo performs during his team's training session in Oeiras, outskirts of Lisbon, Portugal, 07 June 2021. Portugal is preparing for the upcoming UEFA EURO 2020 soccer championship. EPA/JOSE SENA GOULAO Fotó: JOSE SENA GOULAO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ma négy gyáva ember rám támadt és megsebesített, emellett a családomat is bántani akarta – jelentette be közösségi oldalán a 27 éves légiós, aki egy fotót is posztolt, melyen a jobb szeme fölött zúzódásos seb látható.

Fotó: Instagram

A hátvéd közölte, a családja a körülményekhez képest jól van, de a betörők az összes ékszerüket elvitték.

Decemberben korábban az Arsenalt erősítő Gabrielt is megtámadták a garázsában, két férfi baseballütővel fenyegette őt, de elkergette a rablókat. Közben sikerült elvennie az egyikük sapkáját, amelyet DNS-vizsgálatra átadott a rendőrségnek.

Borítókép: João Cancelo (Fotó: EPA/Jose Sena Goulao)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.