Újabb válogatott játékost hozna haza a Ferencváros

Görögországban téma, hogy a labdarúgó NB I bajnokcsapata, a Ferencváros leigazolná Kleinheisler Lászlót a Panathinaikoszból. A Csakfoci azonban úgy értesült, hogy a Fradinál jelenleg nem foglalkoznak a középpályás megszerzésével.

Magyar Nemzet
2023. 05. 13. 14:20
null
Budapest 20170412 Labdarúgás 2017 Tavasz NBI NB1 OTP Bank Liga Paks Ferencváros FTC Kleinheisler László Fotó: Török Attila Nemzeti Sport Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A görög sdna.gr magyar forrásra hivatkozva számolt be arról, hogy a labdarúgó NB I bajnokcsapata, a Ferencváros kiszemelte a Panathinaikoszban játszó magyar válogatott középpályást, Kleinheisler Lászlót.

Kleinheisler januárban érkezett a Panához. Forrás: Panathinaikos Facebook-oldala

A portál megjegyzi, a magyar együttesnél tisztában vannak vele, hogy nem lenne egyszerű megszerezni a nagy múltú görög csapathoz januárban érkezett játékost. Tovább bonyolítja az esetleges transzfer megszületését, hogy Kleinheislert 2026 nyaráig köti szerződés Puskás Ferenc egykori klubjához, a görög bajnokságban jelenleg a második helyen álló Panához. 

A görög forrás mindenesetre Sztanyiszlav Csercseszovot is belekeverte az egyelőre pletykaszinten terjedő hírbe, állítólag az FTC vezetőedzője is szívesen látná a klubnál a korábban a német Werder Bremen és a Darmstadt, a kazah Asztana és a horvát Eszék csapatainál is légióskodó 29 éves középpályást. Érdekes adalék, hogy amennyiben komolyabbra fordul az ügy, Kleinheisler ismerős helyre kerülhetne: a válogatott labdarúgó 2017-ben szerepelt az FTC együttesében.

A magyar Csakfoci értesülései szerint a Fradinál jelenleg nem foglalkoznak Kleinheisler megszerzésével. Vécsei Bálint az utolsó a sorban, akit a Fradi hazahozott külföldről: a svájci Lugano profija 2020-ban igazolt a zöld-fehérekhez.

Borítókép: Kleinheisler zöld-fehérből zöld-fehérbe öltözhet (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.