A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Máris megtalálta Ancelotti utódját a Real Madrid?

Carlo Ancelotti a jövő nyáron távozik a Real Madridtól, hogy a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legyen. Bőszen keresi a tapasztalt olasz mester utódját a királyi gárda, spanyol sajtóinformációk szerint a klub egykori játékosa, edzőként eddig brillírozó Xabi Alonso a fő kiszemelt.

2023. 09. 26. 17:02
Atletico Madrid v Real Madrid CF - LaLiga EA Sports Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti head coach of Real Madrid during the LaLiga EA Sports match between Atletico Madrid and Real Madrid CF at Civitas Metropolitano Stadium on September 24, 2023 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: NurPhoto via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Július elején vált hivatalossá, amiről már régóta pletykáltak, miszerint Carlo Ancelotti 2024 nyarán elhagyja a Real Madridot, utána pedig a brazil válogatott szövetségi kapitánya lesz. Az utódját egyelőre természetesen nem nevezte egyelőre ki a Bajnokok Ligája rekordbajnoka, de a Radio Marca értesülése szerint egy edző felkeltette a madridiak érdeklődését.

A hírek szerint Xabi Alonso követheti Ancelottit a Real kispadján
A hírek szerint Xabi Alonso követheti Ancelottit a Real kispadján Fotó: AFP/dpa Picture-Alliance/Marius Becker

Ő pedig nem más, mint a Realnál játékosként öt idényt eltöltő, edzői pályafutását éppen a spanyolok ificsapatánál kezdő Xabi Alonso. A 41 éves szakember azóta a Real Sociedad második számú csapatánál is megfordult, közel egy éve pedig a Bayer Leverkusennél dolgozik. Alonso az előző idényben az Európa-liga elődöntőjébe vezette a német gárdát, amely remek formában kezdte az idényt, és a Bayern Münchennel holtversenyben a Bundesliga élén áll.

A 2026 nyaráig szerződéssel rendelkező spanyol tréner remek munkájával több klub érdeklődését is felkeltette. Korábban a Tottenham Hotspurrel is összeboronálták, de az angolok végül Ange Postecoglout nevezték ki menedzsernek. Most pedig könnyen előfordulhat, hogy Alonso London helyett ismét Madridban köt ki.

Borítókép: Carlo Ancelotti jövő nyáron távozik a Real Madridtól (Fotó: AFP/Nurphoto/Jose Breton)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.