Messi átigazolásával a szomszédai is milliókat keresnek

Nem csak az Inter Miaminak hozott sokat a konyhára, hogy a klubhoz igazolt Lionel Messi. A floridai lakosok is örülhetnek a nyolcszoros aranylabdás futballista jelenlétének.

2023. 12. 30. 8:19
New York City FC v Inter Miami CF Lionel Messi
FORT LAUDERDALE, FLORIDA - NOVEMBER 10: Lionel Messi #10 of Inter Miami CF reacts against the New York City FC during the first half in the Noche d'Or friendly match at DRV PNK Stadium on November 10, 2023 in Fort Lauderdale, Florida. Megan Briggs/Getty Images/AFP (Photo by Megan Briggs / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images via AFP/Megan Briggs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arról, hogy mennyire jól járt az Inter Miami leigazolásával, már többször is írtunk. Az argentin klasszis egyrészt hozzásegítette a klubot az első trófeájához (a Ligák Kupáját nyerte meg a nyáron a csapat), másrészt a bajnokságban is szárnyakat kapott az együttes, amely Messi sérülésével azonban nem tudott megbirkózni, így lemaradt az MLS rájátszásáról. Arról nem is beszélve, hogy megérkezése óta mindenki látni akarja a nyolcszoros aranylabdás játékost, a belépők iránt nagyon megugrott a kereslet, és persze ennek következményeként a jegyek ára is az egekbe szökött.

Inter Miami CF v Charlotte FC Lionel Messi
Messi jelenlétének nem csak a klubjánál örülhetnek Fotó: AFP/Getty Images North America/Matt Kelley

Messi pénzt hoz a konyhára

Az Inter Miami tulajdonosai cserébe folyamatosan „kedveskednek” Messinek. Lassacskán egy fél kezdőcsapatot lehetne összeállítani a barátaiból, korábbi barcelonai társaiból: Sergio Busquets és Jordi Alba után immáron Luis Suárez is a floridai klub játékosa.

Az viszont kérdés, hogy a szomszédai hogyan hálálják majd meg a spíler „szolgálatait”. Mint azt a Marca megírta, Messi egy tizenegymillió dollárt érő villában lakik Miamiban, és miután ő a Bay Colony negyedbe költözött, az itteni ingatlanok iránt is megnőtt az érdeklődés. Az egyik szomszédja, Patrick Bet David elárulta, mióta Messi a környéken lakik, az ő házának értékét 25 millió dollárral többre becsülik.

– Messi a közvetlen szomszédom lett, azóta mindenki ide akar jönni. Ez nagyon biztonságos környék; egy szigeten lakunk, és folyamatosan jönnek ide az emberek a hajóikon, hogy megnézzék a házakat – nyilatkozta a Vlad TV-nek az üzletember.

Borítókép: Lionel Messi az Inter Miami mezében (Fotó: AFP/Getty Images North America/Megan Briggs) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.