Következő mérkőzések
Cseh Köztársaság
21:002024. június 26.
Törökország
Grúzia
21:002024. június 26.
Portugália

Riadalmat okozott Szoboszlai a válogatott edzésén + videó

Az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott szerda este nagy érdeklődés mellett tartotta meg a nyilvános edzését a németországi Weiler im Allgäuban. A magyar szurkolók mellett a helyiek közül is sokan kilátogattak a tréningre.

2024. 06. 12. 21:16
Marco Rossi és Szoboszlai Dominik remekül érezte magát a magyar válogatott egyik edzésén Németországban. foci Eb 2024 Svájc
Marco Rossi és Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott két vezéralakja Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda este a csendes németországi kisváros, Weiler im Allgäu lakói megleshették, miként zajlik az utolsó edzések egyike egy, az Európa-bajnokságra készülő válogatottnál. csapatának tréningjére hatszázan látogattak ki, többségében magyarok, de a helyiek is kíváncsiak voltak a mieinkre. Ahogy általában, volt a figyelem középpontjában, aki akaratlanul is ráijesztett a szurkolókra. Az Origó beszámolója szerint ugyanis míg a társai sportcipőt húztak, addig a Liverpool középpályása papucsban jelent meg a pályán. De csak rövid ideig tartott a riadalom, mert idővel a csapatkapitány is csukát váltott, és a többiekkel készült a Svájc elleni szombati Eb-mérkőzésre.

Ez a keret sérültjére, Loic Negóra nem volt igaz, ő a válogatott erőnléti edzőjével teljesítette a tréninget.

Az edzés után közös fotókra is kaphatók voltak a játékosok, illetve megállás nélkül osztogatták az autogramokat. Szoboszlai állta a sarat, mindenkihez volt egy jó szava, senkit nem hagyott faképnél, aki rá volt kíváncsi. Külön érdekesség, hogy láthatóan a magyar válogatott csapatkapitánya mellett van egy kirendelt biztonsági ember.

A nyilvános edzés legjobb pillanatai:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.