Feczesin Róbert kórházba került, állapota stabil

Tegnap este közleményt adott ki a Vasas labdarúgócsapata, amelyből kiderült, hogy a klub válogatott csatára, Feczesin Róbert átmeneti agyi keringési zavar gyanúja miatt kórházba került. Ezért hagyta ki már a Pécs elleni NB II-es bajnokit is, amelyet a Vasas 3-0-ra nyert meg nélküle.

Magyar Nemzet
2021. 04. 24. 8:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Játékosunk a csütörtök reggeli ébredést követően szédülésre és végtagzsibbadásra panaszkodott, átmeneti agyi keringési zavar gyanúja miatt azonnali hatállyal megkezdődött az orvosi kivizsgálása és kórházi ellátása. Szeretnénk megnyugtatni a Vasas-család tagjait és minden szurkolót, hogy Robi jelenlegi állapota stabil, nem volt eszméletvesztése, teljesen tudatánál van, folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, mozgásában nem korlátozott, a kezelésekre jól reagál a szervezete, azonban a pontos orvosi diagnózis felállításához további és alapos vizsgálatokra van szükség.”

Tudatta mindezt a Vasas közleménye tegnap este a Pécs elleni hazai másodosztályú bajnoki mérkőzés kezdete előtt. Feczesin Róbert 13 találatával a klub házi gólkirálya az idényben, de a hiánya nem érződött az éllovas Vasas játékán, amely simán, 3-0-ra legyőzte a negyedik helyezett, a feljutásért még harcban álló Pécset. Bár a 35 éves, volt válogatott csatár nem lehetett ott a pályán, a gólörömét így is láthatták a tévénézők, hiszen Szatmári Lóránd megígérte Feczesinnek, hogy ha gólt lő, lemásolja a jellemző ünneplését, amit meg is tett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.