Nagy a baj Újpesten, rengeteg játékos koronavírusos

Hivatalos honlapján jelentette be az Újpest labdarúgócsapata, hogy a keret nagy része elkapta a koronavírust. A fertőzöttek között ráadásul vannak olyan játékosok is, akik egyszer már átestek a betegségen.

Magyar Nemzet
2020. 10. 30. 13:38
null
20200823 Újpest Budafok labdarúgás Nemzeti Sport Török Attila Fotó: Török Attila Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnapi, MTK elleni bajnoki meccsének elhalasztását kérte az Újpest labdarúgócsapata, miután a lila-fehér keret nagy részének a koronavírustesztje pozitív eredményt hozott.

Az Újpest keretéből és szakmai stábjából már a szerdai, Dunaújváros elleni, 6-0-ra megnyert kupameccsen is többen hiányoztak a fertőzés miatt. A vírus terjedése azonban nem állt meg, a klub honlapja szerint a keret nagy része elkapta a fertőzést, köztük olyanok is, akik éppen visszatértek az előző, koronavírus miatti kihagyásuk után.

Az Újpest hivatalos oldala szerint az MTK szombaton hozza meg a döntést arról, hogy beleegyezik-e a vasárnapi bajnoki meccs elhalasztásába.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.