Forgács Gábor kórházba került, de már túl van a betegségen

A színművész a daganatos betegség után a koronavírus elleni csatát is megnyerte.

Forrás: Borsonline.hu2021. 11. 29. 12:53
Forgács Gábor
Budapest, 2019. februr 6. Forgcs Gbor sznsz, humorista, szinkronsznsz a Hogy volt?! cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak SZOP stdijban. A msorban a meghvott vendgek vidm, szrakoztat s rdekes trtneteket idznek fel a nagy komikkrl, nevettet, humorista vgjtki szerepeket jtsz sznsznkrl. MTVA Fot: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rák után a koronavírus ellen is csatát nyert Forgács Gábor. A színművészt, aki tavaly nyáron vette fel a küzdelmet daganatos betegségével, idén nyáron, egész konkrétan augusztusban egy másik betegség is megtámadta – ám szerencsére azt az oltásnak hála igen hamar legyűrte - írja a Blikkre hivatkozva a Bors online kiadása.

– Minden óvintézkedést betartottam, mégis valahogy elkaptam a Covidot. Meggyőződésem, hogy a két Pfizer-oltásnak köszönhetően úsztam meg viszonylag könnyen a fertőzést, mert bár kórházba is kerültem néhány napra, nem voltak komoly tüneteim. A csípőm fájt nagyon, de hogy ennek a vírus volt-e az oka, máig nem tudom. Mindenesetre a biztonság kedvéért kaptam egy csomó vitamint és oxigént is, hogy megkönnyítsék a légzésem, de három nap után haza is engedtek

– mesélte a színész, akinek beszámolójából kiderül: csupán pár napot kellett kórházban töltenie a Covid miatt, így aggodalomra semmi ok.

A Bors eredeti cikke IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Forgács Gábor. (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.