időjárás 1°C Mária 2021. December 8.
logo

Sorra mondja le a koncertjeit Hobo

Forrás: Ripost.hu
2021.11.20. 15:48 2021.11.20. 16:10
Sorra mondja le a koncertjeit Hobo

Két héttel ezelőtt jelentették be, hogy betegség miatt elmarad Földes László Hobo egy vidéki József Attila-estje. A rajongók aggódnak érte.

A Bors kiszúrta, hogy a Kossuth-díjas bluesénekes azóta is sorra fújja le az előre meghirdetett előadásait. Pénteken és szombaton például a Nemzeti Színház színpadán, százak előtt lépett volna fel, mégis az utolsó pillanatban bejelentették: törlésre került a program – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

A portál megkereste a színházat, ahol érdeklődésükre megerősítették, valóban betegség miatt marad el Földes László Hobo estje, de többet nem kívánnak nyilatkozni a témában.

A rejtélyes betegség miatt sorozatosan elmaradó műsorok kapcsán több tucat rajongó kezdett aggódni Földes Lászlóért.

Mielőbbi jobbulást kívánok Hobónak, sajnos a mai ikladi Ady-előadása is elmaradt…

– írta valaki, majd jött a következő üzenet:

Mielőbbi jobbulást és jó egészséget kívánok.

De vajon mi történhetett? Mindenhol csupán betegségre hivatkoznak, azonban további részleteket nem árultak el róla. A lap elérte Hobo koncertszervezőjét, Szabó Attilát, aki röviden nyilatkozott a zenészlegenda állapotáról.

Nemrég beszéltem Földes Lászlóval, nincs kórházban. Mi is találkoztunk Ókovács Szilveszter nyilatkozatával, de nem Hobo az a rockikon, akire az igazgató utalt a Hír TV-ben

– mondta röviden, magától felidézve azt, hogy Kóbor János kapcsán Ókovács egy nyilatkozatában elmondta: ő tud egy másik „ugyanolyan korú rock­ikonról” is, aki nem oltatta be magát, és most élet és halál között van. Hogy pontosan kiről van szó, azt nem árulta el.

A koncertszervező válasza szerint tehát nem Hobóról van szó. Azonban továbbra sem tudni, hogy mi lehet az a rejtélyes betegség, ami miatt az év hátralévő részére valószínűleg nem áll színpadra Földes László.

A teljes cikk elérhető a Ripost oldalán.

Borítókép: Földes László Hobo (Fotó: MTI/Illyés Tibor)