Az egyik nagy vágyáról vallott Király Viktor

Király Viktor új szerepben próbálhatta ki magát A Dal 2022 házigazdájaként, és nem titkolta, nagyon örült a műsorvezetői felkérésnek. Bár a kezdetekben érthető módon izgatottan állt a színpadon, de hétről hétre egyre profibban vezette a dalválasztó versenyt – olvasható a Ripost oldalán.

Forrás: Ripost.hu2022. 03. 15. 14:54
RÓKUSFALVY Lili; KIRÁLY Viktor
Budapest, 2022. március 12. Rókusfalvy Lili és Király Viktor mûsorvezetõk A Dal 2022 televíziós show-mûsor döntõjében, amelyben nyolc produkció versenyez Az Év Dala címért a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. március 12-én. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A népszerű énekes a Ripost7-nek mondta el, hogy minden percét élvezte a műsorvezetésnek, és reméli, hogy a jövőben is gondolnak majd rá a műsorkészítők – derül ki a cikkből.

Van igazság abban, hogy az ember bevonzza az újabb, jó feladatokat. Mielőtt megkerestek, éppen azon gondolkoztam, hogy kipróbálnám magam egy új szerepben. Úgy éreztem, eljött az idő, hogy a zene mellett egy kicsit más területen is mozogjak, de továbbra is a színpadon, mint például Majka vagy Kasza Tibi. Két nap múlva csörgött a telefonom. Érdekes bevonzás volt

– emlékezett vissza Viktor, akinek rengeteg terve van a jövőt illetően.

 

A karrier szempontjából nagyon szimpatikus nekem ez az új szerep, szívesen vállalnék a jövőben is műsorvezetést.

– árulta el.

Emellett rengeteg új dal születik, kiadom őket, és természetesen koncertezem is. Ha vége lesz A Dal 2022-nek, szeretnék a családommal elszökni egy picit. Most ez egy elég tempós, feszült időszak, ezért is beszéltük meg Anitával, hogy elutazunk egy meleg, trópusi helyre kicsit kikapcsolódni. A továbbiakat pedig a sorsra bízom

tette még hozzá.

 

Borítókép: Rókusfalvy Lili és Király Viktor műsorvezetők A Dal 2022 televíziós show-műsor döntőjében (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.