idezojelek

A francia szülészetek már a bevándorlókéi

Franciaországban a négyévesnél kisebb gyermekeknek a negyven százaléka bevándorló származású.

Cikk kép: undefined
Fotó: Yoan Valat

Franciaországban a négyévesnél kisebb gyermekeknek a negyven százaléka bevándorló származású, és az eltolódás csak gyorsul. Amikor a marslakók majd beteszik a lábukat a Földre, elsődlegesen Franciaországba jönnek, ahol minden ingyen van és egy illegális bevándorlót sem utasítanak ki.
Az Insée, a francia statisztikai hivatal adatai szerint egészen pontosan a kisgyerekek 39,4 százaléka bevándorló hátterű három nemzedékre visszamenőleg. Közülük 0,8 százalék első generációs, azaz külföldön és külföldiként született, 13,3 százalékuknak két, 11,3 százalékuknak pedig egy bevándorló szülője van (másodgenerációsok), a többieknek legalább egy bevándorló nagyszülőjük van (1,8 százalékuknak mind a négy nagyszülője bevándorló). Származásukat tekintve többségükben afrikaiakról van szó. Mindez azt jelenti, hogy mire ezek a gyerekek felnőnek, a húszévesnél fiatalabb népesség felét teszik majd ki. 

Elég csak végigolvasni az alábbi számokat, hogy meggyőződjünk róla: a nagy népességcsere tagadói szemfényvesztők, Éric Zemmour bevándorlásellenes francia politikus, volt elnökjelölt pedig igazat beszél.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Húsz év leforgása alatt, 1999 és 2019 között 15,6 százalékkal csökkent azoknak az újszülötteknek a száma, akiknek mindkét szülőjük francia. Ugyanezen időszakban viszont azoké, akiknek legalább az egyik szülőjük külföldi, 61,3 százalékkal nőtt, azoké pedig, akiknek mindkét szülőjük az, 49,8 százalékkal. 2019-ben az újszülöttek csaknem harmadának külföldön született az egyik szülője. Ugyanebben az évben tízből több mint kilenc újszülöttnek (91,4 százalékuknak) az Európai Unión kívül látták meg a napvilágot a szülei azoké közül, akinek mindkét szülője külföldön született. 2016-ban a fiú újszülöttek csaknem egyötöde arab-muszlim utónevet kapott. Ez az arány az 1960-as évekig még csaknem nulla volt.

A nagy népességcsere valóságtartalmáról szóló vita tehát nem más, mint kolosszális szellemi átverés. 

Ez a történelmi népváltás a szemünk előtt játszódik le, mégpedig olyan ólomköpeny védettségében, amelyet az egymást követő kormányok tartottak fent, irányítva ezt a visszafordíthatatlan betelepítést. Ezeréves Franciaországunk kiárusításáról van szó olyan népességeknek, amelyek jelentős része nem hajlandó beilleszkedni. És hogy még jobban kizsigereljék a francia népet, amelyet meg fognak fosztani a saját országától, az elitünk törvényeket hozott a „bennszülöttek” elhallgattatására és bűnösnek nyilvánítására, ha pisszenni mernek. Azt, hogy meg akarjuk védeni kulturális örökségünket, és jogot formálunk rá, hogy urak legyünk a saját várunkban, jobb esetben retardált franciáskodók tébolyának tekintik, rosszabb esetben a visszataszító rasszizmus megnyilvánulásaként, amit el kell ítélni. A hazafiakat aljas frátereknek nézik: bevándorláspártijaink szerint Franciaország mindenkié.

1960-ban egyetlen újszülöttet se neveztek el Mohamednek. Ma ez a leggyakoribb név a szülészeteken. 

Emlékszem, hogy a Maghreb-országokból érkezett számos bevándorlónk, különösen a harkik (egykor a franciák oldalán harcoló algériaiak) franciásítani akarták arab család- és utónevüket, hogy jobban beilleszkedjenek. Ez a gyakorlat az érkezők szakadatlan áradatával megszűnt. Választott politikusaink árulása és a média hazugsága mellett minden figyelmeztetést elhallgattattak, minden, a bevándorláspárti közbeszéd ellen lázadót démonizáltak. Az eredmény: 2022-re a helyzet ellenőrizhetetlenné vált, politikusaink pedig a bevándorlók túszaivá. Minden végbement, aminek nem kellett volna. Törvényeket hoztunk, hogy a megkérdezése nélkül kényszerítsük rá a gall népre a bevándorlást. Megnyitottuk a határokat. A revansista politikai iszlámmal felélesztettük a vallási ellentéteket. Szemet hunytunk az utcai imádkozás, a szegregált uszodák, a fehérek számára tiltott műhelyek felett. Kapituláltunk keresztény ünnepeinkkel kapcsolatban, meghunyászkodva vettük ki szentjeinket a naptárainkból. Megőriztük a ius solit, a születésen alapuló állampolgárságot, amellyel visszaélnek.

Kiárusítottuk a francia állampolgárságot, amelyet azonban soha nem vontunk meg a kettős állampolgár bűnelkövetőktől.

Feladtuk az asszimiláció szabályait a különbözőséghez való jog javára. A másság befogadása nevében engedtünk a közösségi keretek közé való mindenféle bezárkózásnak. A tolerencia és a bűnbánat nevében átírtuk az összes tantervünket. Megtagadtuk a történelmünket, és a csirkefogók országává tettük Franciaországot. Az antirasszizmus nevében szemet hunytunk a migránsbűnözés felett.

A hab a tortán, hogy Mayotte-ot (sziget az Indiai-óceánban) a százegyedik francia megyévé tettük, az ismert sikerrel: 95 százalékban muszlim és poligám vidék, 40 százalékban illegális bevándorlók lakják, és az országos bűnözési statisztikák élén áll. Franciaország harmadik világbeli országgá válik, tele szegénynegyedekkel, börtönlakóink egynegyede külföldi, kétharmada muszlim. Kétezer év történelmét, a kereszténység 1500 évét söprik el, mert a politikusok, akik annyira gyávák, mint amennyire ostobák, továbbra is hisznek abban, hogy a kultúrák keveredhetnek, a Föld népei pedig valójában egyek. I. Klodvig, aki 498 körül az első barbár királyként vette fel a kereszténységet, foroghat a sírjában, hogy milyen sebességgel iszlamizálódik Franciaország, az egyház legidősebb gyermeke.
A szerző a Riposte Laïque francia hírportál vezető publicistája

Borítókép: Illegális bevándorlók egy átmeneti szállásként használt, elhagyott ipartelepen az észak-franciaországi Grande-Synthe településen (Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.