idezojelek

Ha győzni nem tudsz, ünnepeld a vereséged

Az uniós biztos asszonyt csakis az ostobasággal és előítéletekkel vegyített bigott gyűlölet vezérli saját civilizációja iránt.

Cikk kép: undefined
Fotó: Teknős Miklós

A lusták és tehetségtelenek egyetlen esélye a győzelemre az, ha a gyengeséget kikiáltják erénynek. Ezt a tézist mesteri szinten demonstrálta Ylva Johansson svéd szociáldemokrata ­uniós belügyi biztos, amikor elmagyarázta nekünk a minap, hogy folytatni kell a migráció legális útvonalainak kiépítését, a tagállamoknak pedig el kell gondolkodniuk a menekültek újraelosztásának rendszerén, ugyanis csak ilyen megközelítéssel lehet fellépni a migránscsempészet ellen. A Földközi-tengeren bekövetkezett haláleseteknek pedig arra kell emlékeztetniük, hogy az unió prioritásának az életek megmentésének kell lennie, nyilatkozta.

Svédről magyarra lefordítva tehát a migránscsempészek kenyerét vegyük el úgy, hogy váljunk mi emberkereskedőkké. Ugyanazt csináljuk majd, mint ők, de ha hozunk együtt egy-két új megfelelő európai jogszabályt, akkor mi már a jók vagyunk, nem a rosszak. Továbbá, ha túl sokan másznak be a házunkba az ablakon, akasszuk le az ajtót: nincs ajtó, nincs bűntény. Porrá törik az otthonunkat, kifosztják, elfoglalják, de hé, senki nem esett ki az ablakból behatolás közben, életeket mentettünk! Hol is találkoztunk mi már ezzel a liszenkói logikával? Olyan ismerős. Megvan! Az Egyesült Államokban a kábítószer-legalizációról szóló vitában. Ott is egy Ylva Johansson-szintű intellektuális titán rájött, hogyan lehetne ellehetetleníteni a kábítószer-kereskedőket. A kedves olvasó gondolom már rájött, hogy a javaslat lényege az volt, hogy legalizálják nemcsak a kábítószer fogyasztását, de a forgalmazását, sőt a termelését is. Zseniális! Az ilyen kezdeményezések újraébresztik az ember haladásba vetett hitét.

A kezdeményezés mögött álló civil szervezetek és zsebükben levő „szakértők” mindenkinek megmagyarázták, hogy az a pénz, amit a bűnüldözésen megtakarítanak a börtönökben sínylődő sok ezer félreértett drogkereskedő etetésén, azt majd elköltik egészségügyi ellátásra, szociális programokra, sőt titkos fegyverükre, a felvilágosító akciókra! Ripsz-ropsz, nem lesz itt egyetlen kábítószer-felhasználó sem.

Sajnos mint tudjuk, a kísérlet nem vált be, a tanulmányok azt mutatják, hogy a kábítószert legalizáló baloldali vezetésű államokban eddig huszonöt százalékkal nőtt a droghasználat, sok ezer, főleg illegális bevándorlót foglalkoztató iparággá nőtte ki magát a marihuánatermesztés, és csak a fentanil 2019-től a 18-tól 45 éves amerikaiak között vezető okozója az elhalálozásoknak. És ha azt vesszük, hogy ma a demokraták bölcs vezetése alatt álló megyékben bűncselekményért szinte lehetetlen börtönbüntetést kapni, kivéve persze, ha rossz nemi identitást használunk valami transz személlyel szemben, az elharapódzó bűnözés szinte teljesen lebénította a nem olyan régen még békében és jólétben élő közösségeket.

Szóval, ha az amerikaiaknál ez a bűnüldözési módszer ilyen jól bevált, miért ne lehetne alkalmazni Európában is a migráció kezelésére? Nem kell itt megszüntetni a bűnözést, elég azt államosítani. Illetve az Európai Unió esetében szuperállamosítani. Mi leszünk az etikus embercsempészek: a szervezett bandáktól elvettük megélhetési forrásukat, a migránsokat első osztályon taxizzuk Európába, senki nem veszett a tengerbe, mindenki jól járt.

Ugye ahogy Amerikában is maga az alapprobléma nem a csempészekkel folytatott háború volt, hanem maguk a drogok, úgy Európában sem igazán az a gond, hogy butára gazdagodott néhány észak-afrikai embercsempész, hanem az, hogy millió számra özönlenek ide hívatlanul olyan emberek, akiknek eszük ágában sincs a törvényeinkhez, kultúránkhoz alkalmazkodni. És ahogy Amerikában is abszolút katasztrófa lett a politikai programmá fejlesztett hazugságból, Európában sem várható más eredmény.

Mindennek ellenére én inkább elhiszem azt, hogy az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás jótékony hatással van társadalmainkra, hogy a muszlim és európai zsidó közösségek végre megértésben egymásra találnak, hogy az ezer és ezer megerőszakolt, szexuálisan zaklatott európai nő csak valami kezdeti beilleszkedési anomália áldozata lett. Mindezt inkább elhiszem, mint azt, hogy Ylva Johansson tényleg, őszintén és szívből együtt érez az afrikai migránsokkal, és mindezt csak az irántuk érzett szolidaritásból teszi. Hát ezt el nem hiszem! Én azt hiszem, hogy az uniós biztos asszonyt csakis az ostobasággal és előítéletekkel vegyített bigott gyűlölet vezérli saját civilizációja iránt. Nem a migránsokat akarja megmenteni, hanem az utóbbit tönkretenni, végérvényesen megsemmisíteni. Beleértve mindazt, ami a miénk, és ahol mi is élünk.

A szerző főszerkesztő, Hungary Today

Borítókép: Illegális migránsok (Fotó: Teknős Miklós)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A gyűlölet anatómiája

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Európa nem azonos Brüsszellel

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A Cigánykirály meztelen

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Sorsfeladataink az életünkben

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.