idezojelek

Civilizációk harca dúl Izraelben

Most látjuk, micsoda gaztett volt Európát migránsokkal elárasztani és bomlasztani.

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely
Cikk kép: undefined
Fotó: Mohamed Szaber

„Mészárlás kezdődött az ország déli részén. Ártatlan embereket öltek meg az otthonukban, gyerekek rejtőztek a szekrényekben 12 órán keresztül, miután a szüleiket kint megölték egy, a holokausztra emlékeztető eseménysorozatban” – érzékeltette a zsidó állam letámadásának rögvalóságát Fleur Hassan-Nahoum, Jeruzsálem alpolgármestere, aki légiriadó közben, egy óvóhelyről jelentkezett be hétfőn a budapesti Pro-Izrael konferenciára.

A felkavaró videókból és beszámolókból valóban az derül ki, hogy a palesztin terrorszervezet katonái példátlan kegyetlenkedésbe kezdtek, miután szombat reggel – brutális rakétatámadások kíséretében – dél-izraeli területekre törtek be. Válogatás nélkül gyilkoltak, civil férfiak, nők és gyerekek ellen folytattak hajtóvadászatot, majd – katonai szemszögből teljesen értelmetlen és bestiális módon – megkínozták a túszokat, akik közül százakat Gázába hurcoltak. Ott – a melldöngetve közzétett videók tanúsága szerint – a holttesteket, emberi maradványokat győzelemittasan hurcolták végig az utcákon. Olyan videót is láthattunk, melyen egy még élő, földön fekvő túszt kapával, a nyakra mért ütések révén fejeznek le.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajnos a kegyetlenkedés, a polgári lakosság megfélemlítése nem ritka az önmagával örök harcot vívó világunkban, de amit ezek a videók visszatükröznek, az a gyűlölet egészen extrém foka. Az arab terror iskolájában már az anyatejjel szívják magukba a gyűlöletet, s generációk nőnek fel úgy, hogy a vetélytársról, ellenfélről csak egy végletekig démonizált, minden emberi méltóságától megfosztott kép él bennük. Máskülönben hogyan nem hat rájuk a megtámadott gyermekek, védtelen civilek sírása és szenvedése?

Akik ilyenre képesek, nem egy másik nézetrendszert, vallást vagy érdeket képviselnek, hanem egy másik civilizációt. Egy alantas eszméktől fűtött, elborzasztó horda áll szemben a mi évezredeken át kiművelt, antik erkölcsön, a zsidó és keresztény vallási hagyományon alapuló civilizációnkkal. És itt nem a palesztin népről van szó, hiszen közülük sokan (miként az arab világ egy része is) a békében és a fejlődésben érdekeltek. Egy olyan erővel és ideológiával állunk harcban, mely a legkevésbé sincs tekintettel a humánumra.

 Igen, mi is harcban állunk, hiszen ezek a terroristák a mi életünkre és gyermekeinkre is rátörnek – elég csak felidézni a Magyarország déli határa mentén zajló migránsterrort és bűnözéshullámot.

Beszédes, hogy a Hamász egyik vezetője, Mahmúd al-Zahar az átfogó terrortámadás után azt mondta: „Izrael csak az első állomás volt. A mi törvényeink lesznek érvényben az egész bolygón, nem lesznek többé zsidók vagy keresztény árulók.”

Ezt az uszítást és erőszakot nem nézhetjük tétlenül, s ezért is nagyon helyes, hogy a szuverenista, nemzeti magyar jobboldal szellemi vezetői, köztük miniszterelnökünk felismerte: Európa megmaradásának és Magyarország biztonságának kulcsa Izraelben keresendő. Ha ott áttör az arab terrorizmus, a Közel-Kelet lángba borul, majd a betolakodók hada könnyen Európa felé veheti az irányt, miközben az unió nyugati részére beengedett iszlamisták polgárháborút szíthatnak, s végül Magyarország könnyen kettős szorításba kerülhet.

Volodimir Zelenszkij most persze aggódhat, hogy az amúgy is egyre inkább megbolyduló világ figyelme elterelődik az orosz–ukrán háborúról. Hiszen a hétvégi támadás után még a Biden-féle amerikai adminisztráció is kénytelen volt szolidaritást vállalni Izraellel, megerősítve az USA katonai erőit a Földközi-tenger délkeleti részén, pedig a demokrata mélyállam a Soros-hálózattal karöltve régóta mesterkedik a konzervatív élű izraeli politika élet szétzilálásán. Ebbe számukra eddig simán belefért, hogy bőkezűen dotálják és bátorítsák a palesztin enklávék vezetőit, s velük természetesen a terrorhálózatokat is. Figyelemre méltó Jeszenszky Zsolt a PestiSrácokon megjelent vezércikke, amelyben kollégánk rávilágít, hogy a Hamász a korrupt, kijevi bábkormánytól szerzett amerikai rakétákkal lövi Izraelt.

Nem kisebbítve az orosz–ukrán konfliktusban vagy akár a Hegyi-Karabahban értelmetlenül elpusztított civil életek fontosságát, de muszáj felfognunk, hogy az iszlamizmus egészen más veszélyt jelent civilizációnkra, mint a hatalmi és nemzeti érdekek mentén kirobbanó háborúk. Az ott látott képsorok úgy festenek, mint az ismert zombifilm jelenete, ahol az elfajzottak megtámadják Jeruzsálem falait.

Természetesen keresztény emberként nem léphetünk túl a katonai válaszcsapások szörnyűségén sem, az elrettentés gyanánt elpusztított palesztin civilek tragédiáján. S nem feledhetjük el a múltban kölcsönösen vagy akár a keresztény lakosság ellen elkövetett embertelenségeket, melyekben nemcsak az arab, de a korábbi zsidó kormányoknak is nagy felelősségük van. Mégis be kell látni: a mi elemi érdekünk, hogy Izrael felülkerekedjen és visszaverje a létét és megmaradását fenyegető támadást.

Persze szánalmas, hogy a Nyugat ebben a drámai kérdésben sem tud egységesen fellépni. New Yorktól Berlinig szinte nincs olyan nagyváros, ahol ne jártak volna örömtáncot az elfolyt zsidó vértől megittasult betolakodók, összeszövetkezne a neobolsevik Muppet-show szatírarcú felvonulóival. Beleégett a retinámba a manhattani tüntetés képsora, ahol az amerikai szociáldemokraták (értsd: komcsik) szervezésében több száz palesztinbarát tüntető gyűlt össze, és mi mást csinálhattak volna, mint izraeli zászlókat égettek és őrjöngve imádták az erőszakot. 

Láss csodát: a szivárványos és palesztin zászlók sűrűjéből egy barnácska kéz emelkedett ki, horogkeresztes képet mutogatva. A kreténvonatra a brüsszeli és honi baloldal is felkapaszkodott, mentegetve az arab terroristákat, és azt sulykolva, hogy nem ők, hanem Putyin a főgonosz. Guy Verhofstadt, az unió főidiótája odáig merészkedett, hogy a zsidóságot hibáztatta a terrorért, arra utalgatva, hogy Benjamin Netanjahu kormánya nem állt ki Ukrajna mellett, megérdemelték hát, amit kaptak. 

„Verhofstadt élősködik mások fájdalmain – egy igazi mocsok” – írta válaszul Frank Füredi politológus az X-en, s így is kell helyretenni az igazi mocskot.

„Ennek a jelenségnek az az oka, hogy a woke-progresszió egy új antiszemitizmust hívott életre. Ugyanazok ítélik el Izraelt emberi jogi blablával, akik hirdetik a nyitott határok politikáját. Ettől a terroristák felbátorodva érzik magukat, ennek brutális jelei az Izraelre kilőtt rakéták és a magyar határkerítésnél rendőrökre tüzet nyitó migráns is” – vont príma párhuzamot Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója az általuk szervezett hétfői Pro-Izrael konferencián.

A magyar jobboldal a hétvégi terrorhullámra és a liberálbolsevikok alávaló megnyilvánulásaira adott gyors és kiváló reagálá­sait nem lebecsülve, mégis arra intenék, hogy mi ezúttal is kizárólag a magyar érdekekre legyünk tekintettel!

Nekünk nem Jeruzsálem falait, hanem a Kárpát-medencét kell megvédenünk a zombiktól, s a Közel-Keletnél egyelőre fontosabb a magyarság megmaradása és a béke a szomszédban! 

Nem voltak olyan régen a kilencvenes évek, amikor az izraeli politikai elit a megszállásból és kommunista diktatúrából épp kikapaszkodó, szövetségesekre vágyó Magyarországot az antiszemitizmus hamis vádjával rúgta vissza a pocsolyába, évtizedekre csorbítva a konzervatív oldal nemes törekvéseit. Ezeket a rossz időket Orbán Viktor ügyes szövetségi politikával – remélhetően – örökre a múltba zárta, s Izrael­re ma már olyan baráti országként tekintünk, amely mellett a bajban is ki kell állni.

Lánglelkű, egymásra licitáló ifjú konzervatívjainkat tehát bátorkodom arra inteni: az itthoni és külhoni magyarok mellett legalább ilyen hangosan álljanak ki, mint Izraelért. Ne feledjék: nekünk Magyarország az első!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Mohamed Szaber)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.