időjárás 24°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Hatalmas balesetet szenvedett a magyar csapat a német autópályán + videó

Hátbatámadás

KISS GERGELY
2022.03.03. 06:00 2022.03.03. 08:56
Hátbatámadás

„Vajon mikor jön meg a baloldaltól az a javaslat, hogy inkább küldjük vissza az orosz gázt, és fagyjunk meg?” – tette fel a kérdést félig viccesen a minap Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a közösségi oldalán. Nem lőtt messzire, mert a magyar baloldal hamarosan bemutatta, hogy a magyar érdekeknek háborús helyzetben is hátat fordít.

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese ki bírta mondani a következő mondatot: ha a béke eléréséhez az kell, hogy „szankcióval sújtsák az energiahordozókat” is, akkor ezt a lépést is meg kell tenni. Tehát úgy látja, hogy az orosz energiaforrást el kell zárni, mert az okoskodása szerint addig lesz pénze az oroszoknak a háborúra.

Az Orbán-kormány nem győzi hangsúlyozni, hogy semmi olyan lépést ne tegyünk, amely belesodorná Magyarországot abba a háborúba, amelyhez valójában semmi közünk. Nem csak akkor leszünk részesei ennek az őrületnek, ha katonákat és fegyvereket küldünk a frontra, mint ahogy Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt és csatlósai szorgalmaznák. Hanem akkor is, ha Kocsis-Cake Olivio és a mögötte álló balliberális tábor agybeteg elképzelése megvalósul.

 

Európa gázellátását negyven százalékban az oroszok biztosítják, míg hazánként nyolcvan százalékban. Játsszunk el azzal a képtelen ötlettel, amely a balliberális boszorkánykonyhából kibugyogott! Mi történne, ha Magyarországra nem jönne gáz Oroszországból? Ha így lenne, akkor néhány hónapig a magyar tározókból fogyasztanánk a gázt, majd egyszer csak azt vennénk észre, hogy egy teavizet nem tudnánk megfőzni. A termosztátot lehetne kapcsolgatni, de nem azért nem működne a kazán, mert kifogyott az elem. Nem lenne mit elégetni. Ekkor lépne életbe a Márki-Zay Péter szerinti rezsicsökkentés, miszerint fürödjünk kevesebbet, és fűtés helyett vegyük fel az usankát. Háborús körülmények között ezt még könnyebben el lehet képzelni. Mert ha rakétákkal szétlövik a közműveket, akkor se áram, se gáz, se víz nem áll rendelkezésre. A balliberálisok szerint ezt kellene átélni Magyarországon!

– Nem engedhetjük meg, hogy a magyar emberek fizessék meg a szomszédban dúló háború árát, ezért különösen megdöbbentők a hazánk biztonságos energiaellátását veszélybe sodró nyilatkozatok a baloldali politikusok részéről − mondta Szijjártó Péter külügyminiszter. Igazat szólt, mert a baloldal veszélybe sodorná a biztonságos energiaellátást. Ez a fentiek mellett azzal járna, hogy lehúzhatná a rolót a magyar gazdaság. Összedőlne minden. Leállnának a gyárak, bezárnának az éttermek, nem működne semmi. Csak azért, mert a balliberálisok szerint ezzel lehetne bizonyítani az Orbán-kormány alkalmatlanságát. Ez a szöveg azonban nem ezt bizonyítja, hanem azt, hogy Gyurcsány és szövetségesei a kirakatbábuval egyetemben hátba támadták Magyarországot. A kormány pengeélen táncol, hogy fenntartsa a békét ebben a kritikus helyzetben. Elítélte az agressziót, támogatta az oroszok elleni szankciókat, és mindent megtesz a menekültek megsegítéséért. Eközben Márki-Zay Péter a nemzetbiztonsági érdekeket kockáztatva beszél hülyeségeket, amely ellen semmi kifogása nincs a mögötte álló végtelenül korrupt baloldalnak.

Menjünk tovább az elmebaj ösvényén! Nem jönne orosz gáz, ami pedig helyette lenne, annak az ára a csillagos egeket ostromolja. Ki fizeti meg a háború árát? A balliberálisok a magyar emberek életével szórakoznak, háborús helyzetben mutatták meg, hogy mindent és mindenkit feláldoznának a hatalom oltárán. A paksi bővítést is támadják, amely nélkül négyszeresére emelkedne az áramért fizetett összeg.

Sorsdöntő lesz az áprilisi választás, a háború árnyékában pedig kimondható: az életünk a tét!

Borítókép: Márki-Zay Péter sajtótájékoztatója (Fotó: Mirkó István)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.