idezojelek

Szerencsétlen Dániel

A demokrácia és a jogállam nem egyenlő a haladár újbaloldal hatalmával.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined

Valaki bemutathatná Daniel Freund zöldpárti főállású magyargyűlölőnek Marie Arena szocialista képviselőnőt. A korrupció iránt rendkívül fogékony barátunk jobban tenné, ha vigyázó szemeit sűrűbben vetné újbalos képviselőtársaira, és nem velünk foglalkozna, hiszen Marie Arena története sokkal jobb küzdőteret biztosít a korrupcióellenes harchoz. Miután a belga rendőrség átvizsgálta a nevéhez köthető hat ingatlant, abban, amelyikben a fia lakott, közel száztízmillió forintnyi eurót találtak. Nem véletlenül, Marie ugyanis tagja annak a feltételezett bűnszervezetnek, amelyet a gyanú szerint egy volt olasz EP-képviselő, Pier Antonio Panzeri irányíthatott, ezért előzetes letartóztatásba is került a görög Eva Kailival, a parlament egykori alelnökével és a szintén belga Marc Tarabellával. Ne tévessze meg dühös Danit, hogy immár valamennyien szabadlábon nyomogatják a gombokat a hitelességét teljesen elveszített EP-nek a tagállamokat vegzáló ülé­sein, ettől ez még egy soha nem látott mértékű korrupcióba keveredett nemzetközi bűnbanda. És ez nem vicc! Az viszont kezd röhejessé válni, ahogyan Freund betegesen tapadó figyelme naponta többször is arra kényszeríti őt, hogy aljas hazugságokon alapuló bugyutaságokat kürtöljön rólunk világgá. Azért is jó lenne, ha mielőbb befejezné ebbéli tevékenységét, mert még kiderül a végén, kitől és mennyit kap gurulós bőröndben a folyamatos lejáratásunkért cserébe.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindenesetre bűnbánat nélküli vallomástételnek tekintjük korábbi kitörő örömét afölött, hogy hazánk a mai napig sem kapta meg a nekünk járó uniós forrásokat. Ahogyan fogalmazott egy nemrégi kirohanásában, több mint hatmilliárd eurónyi európai forrást fagyasztottak be Orbán elől, a közel hatmilliárd eurónyi koronavírus-alap mellett. „Ez hatalmas siker, amit a Zöldpárt tagjaként sikerült véghezvinnem” – állítja egy retardált suhanc stílusában, aki egyáltalán nem fogja fel, hogy mit tett, sőt egyenesen kérkedik bűneivel. Talán soha nem tudja egy óvodai homokozó szintjén megrekedt politikai fogyatékossággal élőként felfogni, de nem a kormányfőtől vontak el bűntársaival forrásokat, hanem a magyar néptől. A jelentős béremelést váró pedagógusoktól, a fejleszteni vágyó vállalkozásoktól, a felzárkózni kívánó elmaradottabb régióktól. Összehordhat hetet-havat arról, hogy nem Magyarországot, hanem a miniszterelnököt akarják kiszorítani, ellehetetleníteni, meggyengíteni, hátha megbukik végre a libernyákok, méregzöldek és neomarxisták által zsigerileg gyűlölt nemzeti-konzervatív elkötelezettségű, szuverenista kormány, egyet jó, ha tudnak: minimum hárommillió ember tartja őket magyargyalázó, országpusztító latroknak.

Szerencsétlen Dániel többször hiányolta a sokszínű, szabad mé­diát, persze nem Németországban vagy Belgiumban, hanem itt nálunk. Ám az a helyzet, hogy amíg vég nélküli ostobaságai változtatás nélkül megjelenhetnek Magyarországon a lehető legszélesebb elérésű felületeken, addig ezt a cikket lehetetlen lenne közölni olyan uniós tagállamokban, amelyeket teljesen megtévesztő és hamis módon még mindig a sajtószabadság eldorádójának próbálnak beállítani. Abban reménykedve, hogy azért lefordítják majd, megfontolásra ajánlok néhányat a mi politikai alapvetéseink közül: A demokrácia és a jogállam nem egyenlő a haladár újbaloldal hatalmával. Tehát az még messze áll a diktatúrától, ha az internacionalista bolsevikok globalista szellemi utódai elveszítik a választást. A sajtó- és szólásszabadság pedig nem liberális véleményterror. Bár nem tudom, ért-e bármit is ebből a kívül zöld, belül vörös görögdinnye politikus, aki rég sokkot kapott a nemzeti gondolattól…

Borítókép: Daniel Freund német európai uniós zöldpárti képviselő a magyar Országgyűlés előtt, 2023. május 17-én (Forrás: Facebook/Daniel Freund)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.