idezojelek

Bajnai mindenütt

Van egy ember, aki kirobbanthatatlan bármilyen baloldali szereposztásból.

Megyeri Dávid avatarja
Megyeri Dávid
Cikk kép: undefined
Fotó: Máthé Zoltán

Van egy ember, aki kirobbanthatatlan bármilyen baloldali szereposztásból, olyan konstans figura a háttérszervezkedéseik mezején, hogy álló csillagként lehet aposztrofálni. Egyáltalán nem túlzás így jellemezni Bajnai Gordon volt álszakértői kormányfőt, Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterét és állandó jellegű harcostársát. 

Változhatnak ugyanis az idők, fordulhat ilyen-olyan irányba a haladó internacionalisták egyre ütött-kopottabb szekere, a bukott, utolsó hazai liberálbalos kormányfő mindig feltűnik a díszletek előtt vagy takarásban. Mondhatni Rossini Sevillai borbélya belépőjének némi átköltésével Bajnai itt, Bajnai ott, Bajnai lent, Bajnai fent.

Vén politikai rókák már várták, hogy az első kormánypocskondiázásai idején eleinte csak Varga Juditnénak hívott Magyar Péter ügyeletes kabinetdöntő reménysugár mögött mikor tűnik fel a baloldali bukásoknál nélkülözhetetlen Bajnai sporttárs. Jelentjük, megtörtént! Mint lapunk hírt adott róla, hírhedt cégcsoportja, a nagyüzemi választómanipulálásra szakosodott DatAdat máris fellelhető a politikára rágerjedt jogász mozgalma honlapjának adatkezelési tájékoztatójában. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Persze azért most is nagyon dörzsöltek, körmönfontak voltak, és az örökké gyanakvó osztályellenség megtévesztésére átnevezték az osztrák leányvállalatukat, a Datadat GmbH-t az egzotikus hangzású Estratos Digitalra, amely főként progresszív politikai mozgalmak segítését tekinti profiljának. S hogy a rejtőzködés, titkolózás még tökéletesebb legyen: ki is áll az ügyvezetői kormányrúdnál? Na ki? Nem más, mint stílszerűen egy volt titokminiszter, a Bajnai-kabinet tagja, a DatAdat-cégcsoport egy másik vezérürüje és főkolomposa, Ficsor Ádám. Hát ennél nagyobb álcázást még mozifilmekben sem tudnak kitalálni, ­James Bond megirigyelhette volna a vérprofizmust.

Így hát Magyar mozgalma sem kerülheti el a ráutaló jelek szerint a sorsát, és úgy meg lesz segítve, mint a pinty. Mert ne feledjük megemlíteni, ez a szakértői gárda, balos bandérium annyi választási fiaskót tud felmutatni 2010 óta, hogy a puszta felsorolás túlfeszítené jelen cikk kereteit. 

De nincs is szükség rá, elegendő, ha az utóbbi tizenegynéhány év választási eredményeit bárki memorizálja, rögtön képet alkothat arról, milyen hatásfokkal működik Bajnaiék háttérben zajló politikai keverési machinációja.

 

 

Mindez rossz hír a szuterénmessiás Magyarnak. Legjobban teszi, ha át is nevezi sürgősen mozgalmát Talpra Magyarok Közösségéből egy másik Petőfi-mű nyomán A balos hátsó helyiség kalapácsai névre, mivel a vígeposz műfajához inkább illik, ami a balfácán Bajnai-trupp útját szegélyezni szokta. 

Arra is választ kellene találnunk azonban, vajon miért látja a progresszió, a haladás egyedüli útját a nyugati, amerikai baloldal a már többszörösen lebőgött régi garnitúrában? Mert hogy Magyar álfüggetlen mozgalma mögött is az eddigi pénzelő körök állnak, arra mindenki bízvást mérget vehet.

Ennek napvilágra kerülése is csak idő kérdése, hisz az amerikai balbefektetői körök érkeztét Bajnaiék megjelenése a színen éppoly pontosan jelzi, mint a cápa közelben ólálkodását a tengerben feltűnő kalauzhalak csapata.

A tengerentúli globalisták háza táján nemcsak a common sense, a józan ész követelményeit, igazságát tagadják, hanem a fizika törvé­nyeit, egyben Hérakleitosz híres mondását, mivel újra és újra ugyanabba a folyóba akarnak belelépni. Vagyis abszurd módon mindig ugyanazokban a régi bukott káderekben látják a baloldali innováció és progresszió zálogát. Amivel viszont a Magyar-féle kamupártokat és a hazai baloldalt arra ítélik, hogy továbbra is csak sóvároghatnak a hatalom után.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.