Csizmadia László: Nem szabad elfelejteni a 2006 őszén történteket

Az elmúlt időszak során, a pandémia miatt a szellemi honvédők nem lehettek olyan hatékonyak, mint azelőtt, emiatt felerősödtek azok a vélemények, hogy újra szervezzenek Békemenetet – mondta a Magyar Nemzetnek Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumi elnöke.

2021. 06. 26. 17:20
Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója
Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Emlékezni és emlékeztetni kell mindenkit a magyar történelem egyik legsötétebb időszakára, az őszödi beszédre, az általa kiváltott tüntetéshullám elleni terrorra, a lovasrohamokra, a szemkilövetésre, az utcai leszámolásokra, a bebörtönzésekre, a koncepciós eljárásokra, arra, hogy milyen időszak volt a Gyurcsány-kormányzás és a baloldali terror időszaka

– fogalmazott Csizmadia László a Békemenet célja kapcsán.

A kuratórium elnöke kiemelte: tisztázni kell a fiatalok előtt is, hogy mi történt 2006 őszén, amikor Gyurcsány Ferenc idején a békés megemlékezőket a rendőrattak fogadta. Csizmadia László szerint félelmetes, hogy Gyurcsány Ferenc demokratának vallja magát, miközben ilyet meg tudott tenni.

– Ma pedig az általa vezetett Demokratikus Koalíció megszünteti a pártpluralitást azzal, hogy a Gyurcsány-párt irányítása alatt egyesült a baloldal

– tette hozzá.

Csizmadia László szerint emlékeztetni kell az embereket a baloldali terror időszakára
Fotó: MTI/Varga György

Emellett, a 2006-os eseményekkel kapcsolatban egy vándorkiállítás fog elindulni, ugyanis nem szabad abbahagyni az emlékezést. Továbbá be akarják mutatni az események névtelen hőseit, valamint a Civil Igazságtételi Bizottság felállításával jogi úton is érvényt kívánnak szerezni azoknak, akik megsérültek a rendőri intézkedések során.

Ugyanakkor a Békemenettel az Európai Uniónak is üzenni akarnak, hogy nem lehet kettős mércét alkalmazni, ahogy azt tették már többször is.

Emiatt az októberi Békemenet célja ugyanaz lesz, mint már korábban is volt: nemet mondani a brüsszeli gyarmatosításra, amihez a hazai baloldal is asszisztál.

Csizmadia László elmondta, hogy az amerikai Demokrata Párt és Soros György Brüsszelen keresztül akarja létrehozni az Európai Egyesült Államokat, amire ugyancsak fel kell hívni az emberek figyelmét.

A Békemenet célja: nemet mondani a brüsszeli gyarmatosításra
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

– A globalisták egész Európát gyarmatosítani akarják

– figyelmeztetett Csizmadia László, majd hozzátette: a birodalmi terjeszkedésre oda kell figyelni.

A CÖKA vezetője kiemelte, hogy a kontinensek közötti harc már megkezdődött, ez pedig Európa és benne Magyarország számára is reális veszélyt jelent. Emiatt is fontos a Békemenet.

Mint arról lapunk is beszámolt: az 1956-os forradalom és szabadságharc 65., valamint a Gyurcsány-terror 15. évfordulóján ismét Békemenetet szervez a Civil Összefogás Fórum – jelentették be az esemény szervezői a CÖF–CÖKA sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozták, októberben 23-án azért kell utcára vonulni, hogy megvédjük Magyarországot attól a „belső féregtől”, amely gyakorlatilag Trianon óta munkálkodik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.