David Pressman ismét állást foglalt az LMBTQ-közösség mellett

Az amerikai nagykövet ikerfiaival együtt a Szivárványcsaládokért Alapítvány első „a család az család” napján vett részt.

Magyar Nemzet
2023. 06. 05. 14:42
HUNGARY-US-UKRAINE-RUSSIA-CONFLICT Fotó: ATTILA KISBENEDEK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Támogatásáról biztosította a magyar LMBTQ-közösséget David Pressman amerikai nagykövet, aki ikerfiaival együtt a Szivárványcsaládokért Alapítvány hétvégi, első „a család az család” napjára is kilátogatott. A RTL beszámolója szerint a rendezvény célja − amelyre állítólag kétszáz szivárványcsalád látogatott el −, hogy megmutassák „az alaptörvény ma nem reprezentál minden családot Magyarországon”. A nagykövet az RTL Híradó kérdésére hangsúlyozta: 

az Amerikai Egyesült Államok büszkén áll ki a magyar LMBTQ-közösség mellett. Ezt már nagyon régóta tesszük és folytatni is fogjuk 

– szögezte le. Kiemelte azt is: a mostani időszak szerinte meghatározó Magyarországon.

Borítókép: David Pressman (Fotó: Kisbenedek Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.