A 106 éves Gizi néni is használja a Gondosórát + videó

Már több mint félmillióan regisztráltak a programra.

2024. 01. 28. 9:58
Forrás: Borítókép: Így néz ki a Gondosóra (Fotó: Soós Lajos/MTI)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gondosóra program elindulása óta már több mint félmillióan regisztráltak, és igényelték a szolgáltatást, aminek köszönhetően az indítás óta 6500 súlyos, életmentő helyzetben tudtak beavatkozni a diszpécserközpont munkatársai Nyitrai Zsolt szerint.

A Gondosóra nemcsak életmentésre alkalmas, hiszen eddig több mint 38 ezer hétköznapi esetben is megnyugtató megoldást tudott adni a segélykérőnek. Arra biztatunk mindenkit, hogy regisztrálja 65 éven felüli családtagját, és ajánlja a szolgáltatást másoknak is. A Gondosóra program nemzeti ügy, hiszen idős szeretteink biztonsága mindannyiunk számára kiemelten fontos. A Gondosóra legidősebb felhasználója a 106 éves Gizi néni, neki a továbbiakban is jó egészséget kívánunk! Ne feledje: Gondosóra: segítség egy gombnyomással!

– jelentette ki a miniszterelnök főtanácsadója új videójában.

Borítókép: Így néz ki a Gondosóra (Fotó: Soós Lajos/MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.