Már fizetnek is az M1-esen történt tömeges defektkárok után a biztosítók

Megkezdődött az M1-es autópályán kedden történt tömeges defektkárok rendezése. A Magyar Biztosítók Szövetsége információs központjában várják az érintettek jelentkezését. A kárt okozó kamion kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása kiterjed az okozott kárra – közölte az MTI-vel szerdán a Mabisz.

Forrás: MTI2024. 01. 24. 14:29
kerék defekt Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emlékeztetnek, január 23-án a reggeli órákban az M1 autópályán Tata térségében – Hegyeshalom felé – egy kamionról fémdarabok estek az úttestre. Emiatt csaknem ötven gépjármű kapott defektet. A kamion sofőrje észlelte a történteket, és félreállt az úton.

Hozzáfűzték, hogy rövid időn belül be lehetett azonosítani a károkozót, illetve a jármű kgfb-biztosítóját is. A sérült járművek üzemben tartói, illetve tulajdonosai a káreseményt az (1)-802-8400 telefonszámon jelenthetik be a biztosítóhoz. 

A biztosítótársaság már meg is kezdte az eddig bejelentett károk rendezését.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.