Ha Magyar Péter bedühödött, akkor a fizikai erőszaktól sem riadt vissza + videó

Varga Judit elmondta, hogy volt férje egyszer nekilökte egy ajtónak, de volt olyan is, hogy könyveket vágott hozzá.

2024. 04. 04. 13:34
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter nemrég hosszan nyilatkozott azóta felbontott házasságáról a Frizbi TV-ben. A korábbi tárcavezető véleménye szerint exférje, Magyar Péter nárcisztikus pszichopata, aki a bántalmazástól sem riadt vissza. Varga Judit súlyos állítását több esettel is alátámasztotta.

– Voltak a verbális abúzuson túl bármilyen bántalmazási próbálkozásai? – kérdezte tőle Hajdú Péter műsorvezető, amire a volt miniszter azt felelte: 

emlékszem, hogy egyszer terhesen nekilökött az ajtónak, már nem is tudom hanyadik gyermekemmel voltam terhes.

Az eset 2018-ban vagy 2019-ben történt – idézte fel Varga Judit.

A korábbi tárcavezető több bántalmazásról is beszámolt, amelyeket Facebook-posztjaiban is felelevenített: Magyar Péter megdobta könyvekkel, hozzávágta a nadrágját és a nadrágszíja csatja a hátán csattant, de olyan is előfordult, hogy bezárta egy szobába, az ajtó elé állt és nem engedte ki. Ez utóbbi személyi szabadság megsértése a törvények szerint – kommentálta Varga Judit.

A volt miniszter a bántalmazások kapcsán azt mondta, mindig is azt érezte Magyar Péteren, hogy neki saját magával van problémája. – Megpróbált jó útra térni, komoly segítséget kért, ezt bizonyította is, a gyerekeken is láttam, hogy nekik is szükségük van, hogy újra egyben legyünk – idézte fel utolsó megbocsátásának történetét. Hozzátette: az is motiválta, hogy nem akart 40 évesen kilépni a semmibe, „amikor szeretem a gyerekeimet és a férjemmel csak az a bajom, hogy nem értem: miért nem hagyja, hogy szeressem”.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.