Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ingyenes KRESZ-tanfolyam a Városligetben

Június 13-án indult a program.

2024. 06. 17. 9:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ingyenes KRESZ-suli indult a Városligetben június 13-tól egészen a nyári szünet végéig, a magyar kormány támogatásával – közölte Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója.

A programot heti két alkalommal tartják, azzal a céllal, hogy már óvodás kortól kezdve megalapozzák a gyermekek KRESZ-ismereteit a tudatos közlekedés érdekében.

Akik az oktatáson háromszor részt vesznek, még egy Liget-jogosítványt is kaphatnak – árulta el a vezérigazgató. Ezzel tudják igazolni, hogy megismerkedtek a biztonságos közlekedés alapjaival.

– Ez az átfogó, a teljes Városligetet megújító program, amely az egész nyugati világ legjelentősebb kulturális és rekreációs fejlesztését hozta létre központi költségvetési forrásból, a magyar kormány támogatásával zajlik. A közterületek megújítása és természetesen a KRESZ-park létrehozatala, illetve a most létrejövő Liget-suli KRESZ-program is ennek keretein belül valósulhat meg – ismertette Gyorgyevics Benedek.

Borítókép: KRESZ-szel ismerkedő gyerekek a Városligetben (Forrás: Magyarország kormánya)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.