A munkahelyeket a vírus mellett a baloldaltól is meg kell védeni!

Jakab Péter Jobbik-elnökkel nem, de az igazsággal érdemes foglalkozni – írja Menczer Tamás.

Forrás: Facebook2020. 07. 11. 15:28
null
„Az egyéni szabadság nem írhatja felül a közösség érdekeit” Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gondolkodtam, érdemes-e Jakab Péterrel foglalkozni (egyébként nem), aki vagy tudatlanságból mond elképesztő ostobaságokat, vagy szándékosan beszél összevissza. Így is, úgy is hasonlít a mesterére, Gyurcsány Ferencre – kezdi bejegyzését közösségi oldalán Menczer Tamás államtitkár.

Jakabbal nem, de az igazsággal érdemes foglalkozni.

Most az Jakab baja, hogy a kormány támogat egy osztrák céget abban, hogy Celldömölkön 130 munkahelyet megőrizzen és húszat létrehozzon. Mert ez osztrák cég, és a munkahelyek drágák…

1. Jakabék állításával ellentétben sosem mondtam, hogy ez egy magyar cég, azt mondtam, hogy Magyarországon tevékenykedő cég. Ahol egyébként magyar emberek dolgoznak.

2. A cég nemcsak munkahelyeket őriz meg és újakat hoz létre, hanem a következő öt évben ötven százalékkal növeli a bértömeget. Vagyis a fizetések jelentősen emelkedni fognak.

3. Az ilyen támogatások átlagosan öt év alatt megtérülnek a költségvetésnek.

4. A kormánynak minden ember és minden család, ez a százötven is fontos.

5. Csak a Külügyminisztérium pályázatára 806 vállalkozás jelentkezett, 627 magyar tulajdonú, több mint 140 ezer munkahely megőrzését segítjük, a kormány pedig összesen több mint egymillió munkahely megőrzését támogatja.

6. A munkahelyeket sajnos nemcsak a vírustól, a magyar baloldaltól is meg kell védeni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.