Új funkciókkal készül a népszerű térképszolgáltatás

Kibővített tömegkövetésre építő funkciók segítenék a Google-térkép felhasználóit az ünnepek alatt – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 11. 19. 13:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Google-térkép új funkciói az ünnepi szezonra érkeznek meg, és alapvetően a tömegek követésére építő, zsúfoltságot jelző szolgáltatást bővítik ki, piacokon, vásárokban, plázákban, reptereken, múzeumokban, egyéb érdekes helyeken. 

Egyrészt belső navigáció segíti majd a felhasználókat, másrészt a rendszer jelzi, hogy melyik hely mikor, mennyire van tele emberekkel.

Ezek a frissítések Android és iOS platformokra is megérkeznek még az ünnepek előtt. A beltéri navigáció is sok időt takaríthat meg például reptéren, plázában – már nemcsak az üzletek látszódnak majd a térképen, de útmutató is a tájékozódáshoz.

Egyes új funkciók szokás szerint megint csak Amerikában lesznek elérhetők, így például éttermi vacsorák részletes árai és a kapcsolódó extra információk.

A teljes cikk ITT érhető el.

Borítókép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.