Kövér László szerint a halál kultúrája ellen kell fellépnünk – és igaza van!

A halál kultúrájának igen konkrét és erőteljes nyomai vannak a globális elit körében.

2023. 09. 06. 12:40
Rainbow,Flag,In,London's,Gay,Pride
290854997 Fotó: Sampajano_Anizza Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Első hallásra nyilván durvának hangzott az, amit Kövér László házelnök mondott a XVI. Szentkirályi Szövetségi Találkozón augusztus 13-án. Sok más mellett arról beszélt, hogy – idézem – a szellemi csatákat „a nyugati világot elpusztítani akaró, Szent II. János Pál pápa megfogalmazása szerint a halál kultúrájának nevezett erő ellen kell megvívnunk”. Nekik pedig, a halál kultúra erőinek „nemcsak az anyagi javaink kellenek, hanem a lelkünk is” – ezért akarják elidegeníteni az embert önmagától, családjától, hitbéli és nemzeti közösségétől.

A továbbiakban még hozzátette, hogy a halál kultúrája fel akarja számolni a nemzeteket, eltörölni a keresztény örökséget, azt az örökséget „amelyet kétezer éve Jézus hagyományozott követőire, és melyet ezer esztendővel ezelőtt Szent István hagyományozott a magyar utókorra”.

Mindezek a szavak természetesen óriási felháborodást keltettek a balliberális, sorosista médiumokban és portálokon, Kövér kapott hideget és meleget is. Egyetlen dolgot felejtettek el támadói: azt, hogy a halál kultúrájáról II. János Pál pápa beszélt először, Kövér is ezzel összefüggésben, őrá hivatkozva mondta el gondolatait arról, hogy a halál kultúrájával – mely Nyugatról jön – fel lehet és fel is kell venni a küzdelmet, és ebben a harcban nem állunk rosszul.

Jómagam pusztán annyit kívánok Kövér szavaihoz hozzáfűzni, hogy sajnálatos módon – hiszen bár ne lenne igaza! – tökéletesen egyet lehet érteni vele, a saját életünk és életmódunk védelmében.

Pusztán négy példával szeretném Kövér okfejtését alátámasztani.

Az első nem más, mint az LMBTQI+ mozgalom és a mögötte álló genderideológia, amely a biológiai nem fogalmával szakítani akar, s azt állítja, hogy csak társadalmi nemek léteznek, nincs meghatározottság, nincs természet, csak mi, emberek döntjük el, hogy mik akarunk lenni és milyen nemhez kívánunk tartozni.

Innentől jön a 18 éven felülieknek szóló rész!

Rengeteg példa van, én csak egyet emelek ki, talán a legdurvábbat az utóbbi évekből. Egy brit iskolában olyan tantárgyat vezettek be – természetesen a szülők megkérdezése nélkül –, amelyben a 14 év alattiakat egyfelől önkielégítésre, másfelől anális szexre tanítják. A hírek szerint házi feladatba is adták a gyerekeknek az önkielégítés gyakorlását.

Nézzünk szembe a tényekkel: bárhogyan értelmezzük a két „tanítást”, egyben biztosan megegyezhetünk: mindkét szexuális tevékenységforma abban azonos, hogy így sohasem születik gyermek. Természetesen ez nemcsak erre érvényes, hanem az egész LMBTQI-formulákra, szexuálisnak nevezett aberrációkra, amelyekből minden születhet, csak gyermek nem. Lássuk be végre, hogy ez a mozgalom nem más, mint az egyéni szexuális perverz ösztönök kiélése, annak előtérbe állítása, aminek már semmi köze a családhoz és a gyermeknemzéshez, hanem kizárólag az egyén totális élvezethajhászása az egyetlen cél. A totális individualizmus, a totális gyermektelenedés, a totális önzés.

Mi ez, ha nem a halál kultúrája?

A második a migráció egyre szélesebb körű engedélyezése, sőt támogatása az EU részéről: mi lehet ennek a következménye? Természetesen az, hogy Európában vallási és kulturális ellentétek alakulnak ki, ami előbb vagy utóbb olyan összeütközésekhez, polgárháborús állapotokhoz vezethet, amit legutóbb éppen Franciaországban láttunk. Coudenhove-Kalergi 1920-as években megfogalmazott elképzelése a kevert fajú – nem tévedés, ő kevert fajúságról beszélt! – Európáról nem egy csodálatos békét idéz elő, hanem az etnikumok, vallások, kultúrák közötti összetűzéseket, s ha jól tudom, az ilyen típusú ellentétek végül emberek tömeges meggyilkolásához vezetnek, akár az egyik, akár a másik, akár mindkét oldalon. Most külön nem akarok arról beszélni, hogy az iszlám vallás bevallott célja az, hogy megszerezze a másik két – zsidó, keresztény – és a többi vallás feletti világuralmat. Ha ez nem a halál kultúrája, akkor mi?

Harmadik kérdés kényesebb, mert nem látunk mindent tisztán benne: ez a pandémiák megjelenése. Egy már volt, a Covid–19, amelyik több millió ember halálát okozta, de sajnos azt is ki kell mondanunk, hogy a kellően át nem vizsgált és elő nem készített mRNS-vakcinák áldozatai is jelentős számúak, amiről egyre több információhoz jutunk – külföldi tudósításokból. De ami a legfélelmetesebb, az nem más, mint hogy Joe Biden amerikai elnök már szinte előrejelzi a következő pandémiát, már neve is van, Eris. És ezzel kapcsolatban már most ismét a maszkviselés és az oltás kötelező tételéről beszélnek az Egyesült Államokban, miközben még alig vannak megfertőződött emberek az újnak nevezett vírusban. Az egész ügy azért félelmetes, mert a WHO természetesen hasonlóan arról nyilatkozik, hogy közeleg a következő világjárvány. Mi ez, ha nem a halál kultúrája?

S végül itt van az eugenikának nevezett irányzat, amelyet például az Aspen Institute is magáénak vall. Ennek lényege az a szemlélet – ennek híve egyébként köztudottan Bill Gates is –, hogy az emberiség létszáma túl nagy, ezt csökkenteni kell, mert egyébként nem tudunk megélni a Földön egy idő után. Ebbe a gondolatba természetesen belejátszik a klímaválság víziója is, azzal az alaptétellel, hogy az emberi szén-dioxid-kibocsátás a legfontosabb okozója a globális felmelegedésnek. Utóbbi tétellel szemben egyre nagyobb tudományos ellenállás bontakozott ki egyébként, de ez mit sem számít.

Itt be is fejezem, bár lehetne folytatni.

Szóval a halál kultúrájának igen konkrét és erőteljes nyomai vannak a globális elit körében, az unió elitjében is, miközben azok, akik ezt terjesztik, éppen az ellenkezőjéről beszélnek.

Ne higgyünk nekik. A legkeményebb küzdelmet folytassuk a fent említett irányzatokkal szemben!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.