Újabb csomagküldő cég miatt tört ki panaszáradat

„Hetekig késnek a csomagok, és az ügyfélszolgálat sok esetben most sincs a helyzet magaslatán.”

2024. 10. 16. 15:07
Illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb csomagküldő céggel kapcsolatban merültek fel tömegesen panaszok. A Sameday szolgáltatását igénybe vevők ugyanis hasonló problémákról számolnak be, mint korábban a Packeta ügyfelei: hetekig késnek a csomagok, és az ügyfélszolgálat sok esetben most sincs a helyzet magaslatán – írta az Index.

„Úgy tűnik, teljesen összeomlott a rendszerük, elérhetetlenek a megkeresésekre, és semmilyen szolgáltatást nem nyújtanak. Többek közt az Emag, Vinted, Zooplus szerződött partnerei” – jelezte egyik olvasójuk. Egy másik pedig arról számolt be, hogy egy hete egyáltalán nincs nyoma a csomagjának, mások pedig szeptember óta nem kapták meg, amit rendeltek. Már egy Facebook-csoportot is létrehoztak a károsultak, ahol tömegesen mesélik el rossz tapasztalataikat a Sameday ügyfelei.

A Világgazdaság néhány napja már cikkezett a fejleményekről. A portál szintén jelezte, hogy a Sameday kapcsán tömegesen panaszkodnak arról a felhasználók, hogy heteket késnek a csomagok. 

A Pénzcentrum olvasójának megrendelése is egy hónapja áll a Sameday raktárában, az Easybox automaták telítettsége miatt az ügyfélszolgálaton ígérni sem tudtak neki semmit a kiszállítás várható időpontjáról.

A Packeta szolgáltatásában is komoly fennakadásokat okozott a megrendelésdömping, így elképzelhető, hogy a Sameday is ezzel a problémával küzd, pedig még nem is indult el a karácsonyi bevásárlási csúcsidőszak.

A gondok hátterében vélhetően a Temu online piactérről és a Vinted használtruha-alkalmazástól érkező, megnövekedett megrendelésszám állhat. A Packeta hivatalos válaszában elismerte a fennakadásokat, és megerősítette, hogy valóban a csomagdömping okozza a problémákat.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.