időjárás 24°C Csanád , Emil 2023. május 28.
logo

A bevándorló író szerint a migránsok öröklik Németországot, miután kihalt a lakossága

Magyar Nemzet
Forrás: V4NA
2023.01.28. 18:24 2023.01.28. 22:44
A bevándorló író szerint a migránsok öröklik Németországot, miután kihalt a lakossága

„Kihalófélben vagytok, és az országotoknak a következő 15 évben évi mintegy négyszázezer új munkaerőre van szüksége, ez körülbelül egymillió bevándorlót jelent évente. Valószínűleg mi, migránsok fogjuk örökölni ezt a földet. Szóval itt az időre játszhatunk, ami nektek nincs" – üzente a német–iráni író az egyik berlini lapban – olvasható a V4NA cikkében.

Hamar körbejárták a világsajtót azok a képsorok, amelyeken a migránsok gyakorlatilag szétvertek több német nagyvárost. A legnagyobb pusztítás Berlinben történt, ahol rengetegen megsebesültek. A szilveszteri zavargásokat nagy felháborodás követte, ami még annál is nagyobb vitát generált a különböző világnézeteket vallók között. Ennek kapcsán mondta el a véleményét a német bevándorlási politikáról Behzad Karim Khani német–iráni író és kommentátor.

Khani, akit tízéves korában családjával együtt politikai menekültként fogadtak be Németországba Iránból, azt írja a Berliner Zeitung című lap hasábjain, hogy a migránsok végül meg fogják örökölni a németektől az országot, utóbbiak pedig végül kihalnak majd.

Azt hiszem, most már ott tartunk, hogy őszintén szemügyre kell vennünk a helyzetet. Kezdjük azzal az egyszerű megállapítással, hogy mi – migránsok, külföldiek, nevezzenek minket, ahogy akarnak – nem fogunk olyan könnyen távozni. És ti sem, kedves bionémetek, bár demográfiailag biztosan megszűntök. Kihalófélben vagytok, és az országotoknak a következő 15 évben évente mintegy négyszázezer új munkaerőre van szüksége, ez körülbelül egymillió bevándorlót jelent évente. Valószínűleg mi, migránsok fogjuk örökölni ezt a földet. Szóval itt az időre játszhatunk, ami nektek nincs

– magyarázta Khani, aki szerint ezek az úgynevezett bionémetek megérdemlik, hogy demográfiailag kicseréljék őket a második világháború alatti tetteikért. A férfi egy barátjára is hivatkozik, aki egyszer azt mondta neki, hogy „az arabok a zsidók bosszúja a németeken”. A szerző úgy érvel, hogy aki a „faji tisztaság” eszméjére alapozva indít világháborút, az a vereség után néha kénytelen bevándorlóországgá válni.

Khani a sorozatos zavargásokat – és a legutóbbi szilveszteri pusztítást – azzal magyarázza, hogy a bevándorlók nem bíznak Németországban, ez pedig frusztrálja őket.

Megjegyezte ugyanakkor, hogy ez nem feltétlenül mentség a viselkedésükre, de magyarázza azt. A zavargások során mentőautókat dobáltak meg lövedékekkel, tűzoltókat és rendőröket szállítottak kórházba súlyos sérülésekkel, buszokat és járműveket gyújtottak fel országszerte. Khani szerint azonban mindezekért Németország a felelős a bizalmatlanság kialakításával. Khani azonban elfelejtette megemlíteni azt a több ezer nőt – köztük gyerekeket –, akiket a 2015-ös nagy migrációs hullám óta megerőszakoltak, zaklattak a migránsok, és véletlenül azokat az eseteket is kifelejtette, amelyek során emberek haltak meg késes, fegyveres vagy egyéb erőszakos támadás miatt. Azt a néhány terrortámadást sem említi a szerző, amely során tucatjával haltak meg emberek.

Ráadásul az adatok azt mutatják, hogy a németországi zsidók elleni támadások túlnyomó többségét arabok és muszlimok követik el. Felmérések azt is kimutatták, hogy az antiszemita érzelmek jóval magasabbak a németországi muszlimok körében, mint a nem muszlimok között. A németországi zsidóság élete 2015 óta változott meg jelentősen, amikor több százezer migráns érkezett az iszlám kulturális területről Németországba. Malca Goldstein-Wolf zsidó aktivista szerint

a muszlim zsidógyűlölet jelenti a legnagyobb veszélyt a németországi zsidó életre. Viszonylagosan jóval kevesebb az erőszakos jobboldali szélsőséges, de vannak muszlimok, akik nem félnek fizikailag megtámadni a kipát viselő zsidókat, és teljesen gátlástalanul élik ki a zsidógyűlöletüket.

Az eredeti cikk A németek kihalnak, a migránsok megöröklik az országot, állítja a bevándorló hátterű író címmel a V4NA-n olvasható.

Borítókép: Autóbusz kiégett roncsa a berlini Neukölln kerületben 2023. január 3-án (Fotó: MTI/AP/Markus Schreiber)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.