Hollik: A magyar baloldal EP-képviselői kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány vádlottjával

A Fidesz szerint a magyar baloldal EP-képviselői kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány vádlottjával.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 16. 15:05
null
Budapest, Hollik István az irodájában Fotó: Teknos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brüsszeli korrupciós botrányról szóló híradások alapján „erős a sejtésük”, hogy a „dollárbaloldal európai parlamenti képviselői”, Dobrev Klárától Ujhelyi Istvánig kapcsolatban állhattak a brüsszeli korrupciós botrány első számú vádlottjával, a volt parlamenti alelnökkel, Eva Kailival – fogalmazott Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői videónyilatkozatában. 

Kiemelte, hogy a dollárbaloldal a külföldi befolyásolással kapcsolatos botrányhoz hasonlóan most is tagad, holott Eva Kailival nemcsak munkakörből adódóan ismerhették egymást, de közös Facebook-bejegyzésekkel, fényképekkel és „vigyorgós szelfikkel is megörökítették bajtársiasságukat”.

Hollik István azt hangoztatta: ideje lenne, hogy a dollárbaloldal végre egyenesen beszéljen mind a külföldi befolyásolás ügyéről, mind pedig arról, hogy milyen szerepük volt a brüsszeli korrupciós botrányban.

Borítókép: Hollik István (Fotós: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.